• 76
    tribünde olmaları tribüne ayrı bir renk katacak insanlar topluluğudur. iyidir, güzeldir, desteklenilesidir. tribün dışında yaptıkları olaylar, işçilere destek, özellikle ve özellikle metin oktay kütüphanesi olayı şapka çıkartılacak, ayakta alkışlanacak olaylardır.

    lakin sorun şurda, bu abilerin tribünde olması kimseyi rahatsız etmez de, bu abiler hiçbir zaman tribünü yönetecek abiler olamayacaklardır. hoş, olmak istemiyorlardır muhtemelen zaten ama, olamama sebepleri, tek dertlerinin galatasaray olmaması olacaktır ne acıdır ki. çünkü bu abiler sol görüşlüdür mesela, tribüne gelen birçok insan bu abileri anarşist, solcu diye yaftalayıp içlerine sokulmayacaktır. hepimiz farkındayız, bizim ülkemizde komünist, sosyalist gibi kelimeleri duyduğu anda ortamdan kaçan, işçilere yardım etmek söz öbeğini anarşiklik olarak algılayan insanlar var.

    bunları yazma sebebim ise şudur, galatasaray'ın, ultra aslan reyizleri gibi yönetilmeyen, galatasaray kültürünü ayakta tutabilecek, insanlara zarar vermeyecek, tribünü bir arada tutabilecek, saçma sapan uyutan tezahüratlar yerine adam gibi takımı ateşleyici tezahüratlar hazırlayacak bir tribün grubuna ihtiyacı vardır.

    yani bence.
    belki de yoktur, eskiden olduğu gibi sarı kırmızı yeter bizim coşmamıza yine tribünde. *

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın