• 69
    - tekyumruk grubu maça gelir destek olur ve gider, bilet satmaz, karaborsa yapmaz, kendi kombinesini al kardeşim sen gir benim yerime ne olacak diyecek kadar geniş gönüllü insanları içerisinde bulundurur.

    - tekyumruk grubu "bazı"* taraftar grupları gibi sadece maça gitmez, türkiye'de yaşadığını bilir ve sosyal dorumluluk hisseder bazı konularda ve buna uygun işler yapar.

    - tekyumruk grubu che'yi doğru düzgün yazamayan, atkının öbür tarafında metin oktay'ın resminin olduğunu bilmeyecek ve kendilerine dingil denilecek zeka kapasitesine sahip kişiler tarafından eleştirilemez ve eleştirilmemelidir.

    - tekyumruk grubu bundan 1 hafta evvel hakkari'ye kütüphane yaparken bu başlığa birşeyler karalamayan akbaba sürüsünü s.klemez.

    - tekyumruk grubu herzaman bir duruşu temsil etmiştir, şuanda bu kaos ortamından yararlanmayı düşünmemiş ve facebook duvarını kapatmıştır, bu da ultraslan yerine geliyorlar eyvah diyen yeşiller için bilgi olsun.

    - tekyumruk grubu büyük bir grup değildir bugün eleştiren kişiler benim vasıtamla her maçta grubu tanıma fırsatına sahip olabilirler.

    - tekyumruk grubu içerisinde her düşünceden insan vardır, polar almanıza gerek yoktur, kimseye reis demenize gerek yoktur, sağda solda temsilcilikleri de yoktur, dostlukları vardır.

    - tekyumruk grubu "ben 3 yaşından beri maçlara gidiyorum ulan" deyip kendilerie salakça anlam yüklemez delikanlı gibi başka bir oluşumdan etkilendiğini söyler, dürüstçe.

    - tekyumruk grubu stadyuma pankart yaptırıp logosunu koyacağına o işçilerin de dertlerini dinlemeyi düşünmüştür.

    - tekyumruk grubu normal bir seyircinin stadyumda 4 saat geçirdiğini düşünürsek geri kalan 20 saatte de bir yaşam olduğunu ve o yaşamı devletin güzelleştirmesi gerektiğini düşünür, sorgular ve gerekirse protesto eder.

    - tekyumruk grubu stad açılışı oldu oh ne ala ne rant olur bu işte dememiş, ezilmiş zorbalık yapılmış öğrenci kardeşlerini birilerine hatırlatmak bunu da gayet medeni yapmak için yumurta resmi yaptırmıştır ve farkındadır ki bu protesto işi büyümese kimse onların protestosundan bahsetmeyecektir.

    - tekyumruk grubu masturbasyon amaçlı tezahürat üretmez, futbolcu seçmez, maç boyu sırtını sahaya dönüp bağırın aq larım demez.

    şimdilik bunları söylemek istedim, sorunu olan varsa bana iletebilir, ben ya da daha yetkil kişilerden bilgi almanız için elimden geleni yaparım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın