• 17
    haksızlık yapılan insanlardan biri. #575949 entryde znc kardeşim çok güzel anlatmış. siyasetin tam ortasındayız üç gündür. başbakanın yalakaları bize küfürler ediyor, babasızlar diyor. nankörler diyor. bu insanlar için burada başlıklar açıldı, onlara hakaretler edildi. hakettiler veya haketmedilere getirmiyorum. ama sonuçta bu insanlar siyasi düşüncesi dahilinde bizi suçladılar ve burda onlar hakkındaki yazılar da bu suçlamalardan ötürü yapıldı. bizi kötüleyenlerin çoğu siyasi kişilik yada gazeteci. gündemdeki oalylara tavır koyan insanlar.

    şimdi biz kötülemeye, hakaret etmeye gelince siyasetin direk içindeki insanların laflarına gönderme yaparak kötüleyebiliyorsak, onlara "bunlar siyaset yaptıkları için bizi kötülüyorlar, karışmayalım" demiyorsak, bizi savunana da demiyeceğiz. -ki bu adamlar bizim sesimiz şu anda. kimsenin dillendirmediği ali sami yen arazisinin devrini, ordan elde edilecek para ve "rantı" , seyrantepedeki hastane arazisini en geniş şekilde duyurabilecek adamlar. sadece gazeteleriyle değil, bu köşe yazıalrı her gün televizyonlarda da okunuyor çünkü.

    bizi zor günlerimizde -ister ideolojisi uğruna olsun, ister başka bir şey uğruna- destekleyen nadir yazarlardan biri. bu olaylar belki onun siyasi düşüncesini destekler nitelikte oluyor fakat bizim de medyada duyurulmamızı sağlıyor. sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın