• 1
    türkiye tekerlekli sandalye basketbol süper lig 1. hafta erteleme maçıdır. saat 19.00'da ahmet cömert spor salonu'nda oynanacaktır.

    ligde iki namağlup takımı karşı karşıya getirecek bu karşılaşma. şampiyonluk açısından oldukça önemli.

    beşiktaş ile ilgili kısa bilgi:

    --- alıntı ---
    özellikle galatasaray'ımızdan sezon başında aldıkları eski kaptanımız ferit gümüş en önemli silahları. özgür gürbulak ile birlikte türkiye'deki en iyi iki oyuncudan bir tanesi.

    bunun yanı sıra guardları kaan dalay, yeni transferler murat ve ismail de önemli oyuncular.

    alt yapılarından çıkarttıkları cem gezinci özellikle andre vergauwen kupası final karşılaşmasında ortaya koyduğu performansla hatırlanabilir. (16 sayı - 15 ribaunt olmalı) 2 metre boyunda olan cem her geçen gün takımı adına daha önemli bir rol oynayabileceğe benziyor. saran anadolu'dan alınan samet'i de bu kategoriye sokabiliriz.

    takımın koçluğunu mehmet önüt yapmakta. kendisi bu spor dalında önemli isimlerden bir tanesi olduğunu belirtmek isterim.

    biraz da istatistiki bilgilere geçelim.

    maç başına 87.6 sayı atıp (toplam 613), 53.4 sayı yiyen (toplam 374) bir takım ile karşılaşacağız. biz ise maç başına 94 sayı atıp, 42.7 sayı yiyoruz. beşiktaş bugüne kadar oynadığı 7 karşılaşmayı da kazandı fakat savunmada problem yaşadıklarını biliyorum.

    --- alıntı ---

    yazının başlangıcını ve devamını okumak için: http://simasjasaitis.blogspot.com/...onu-sampiyonluk.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın