• 92
    hayır bu adamlar bu kadar beklentiyle dönseler neler olacağı çok belli. 2 ay sonra her yerde yürüyedur bitmiş abi, nerde o eski besteler, pankartlar, organizasyonlar...

    herkesin dilinde bunlar olacak. ben yürüyedur'u falan bilmem ama gerizekalı da değilim bu adamlar süperman falan değil herhalde bir anda bok gibi bir tribünü düzeltip adam edicekler. her tribün muhabbetinde aynı geyikler anasını satıyım ah ah yürüyedur harbi diyorum bu yürüyedur olayı iyiden iyiye vicdan mastürbasyonuna dönmeye başladı.

    bu grubun durumu aslında bordo berelilere çok benziyor. bordo bereliler de ne zaman böyle bir savaş, terör muhabbetleri açılsa dillerden düşmez. herkes onların ne kadar muhtelem olduklarından bahseder ama gerçekçi baktığında bordo bereliler çok küçük bir gruptur ve özel görevleri vardır. savaş falan kazandırmazlar. işte yürüyedur'da böyle, gelseler eminim çok renk katarlar ama sen 15-20 kişilik bir gruptan bütün stadı inleticek tezahüratlar yapıp, pankartlar hazırlayıp, besteler yapmasını bekleyemezsin. ne zaman galatasaray tribünlerinden muhabbet açılsa (sanal ortamda veya arkadaş ortamında) hemen başlıyor yürüyedur geyikleri. abartmayın bir şeyi de, bir şeyi de ilahlaştırmayın anasını satıyım ya.

    madem bu kadar tribün sevdalısın git sen pankart hazırla, beste yap, organizasyon düzenle. bak ne güzel sözlükün tribün grubu bile var. çok mu zor lan bir şey üretmek bu kadar mı götünüze zor geliyor. hala birisi gelsin her şeyi hazırlasın, gaza gelirsem ben de iki bağırırım, pankart taşırım mantığındasınız. yürüyedur gelse ah nası olacak ciddi diyorum vicdan mastürbasyonu yapıyorsunuz. hele hele yürüyedur hakkında anlamlı olduğunu düşündüğünüz şiirsel sözler falan yazıyorsunuz. söylendiği kadar kaliteli adamlarsa bu yazılanlara bakarak taşşak geçiyorlardır herhalde. facebook'ta boktan şiirler paylaşan ergenlerden farkınız yok resmen. ah yürüyedur geleydi de tribün bir anda çok güzel olurdu. yürüyedur geleydi ilk önce bi size siktiri çekerdi bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın