• 125
    böylesine anlamlı bir günde söylenmeyecek lafları söyleyen, galatasaray i aşağılayan ve 15 dakika sonra başbakanın oraya çıkacağını ve yuhalanacağını düşünemeyen toki başkanı erdoğan bayraktar galatasaray taraftarından ve başbakandan özür dilemeli ve istifa etmelidir.

    olayların bu noktaya gelmesini ister konuşmasıyla taraftarı tetikleyen erdoğan bayraktar dır.
    toki başkanı bu anlamda taraftarı provoke etmiştir.

    başbakanın ve maiyetinin erdoğan bayraktar in yersiz, anlamsız açıklamalarını görmezden gelip, orada bulunan ve çoğu davetli olan 50.000 galatasaray taraftarını suçlaması, özür beklemesi son derece yanlıştır.
    başbakanı ancak bir şekilde takdir eder ve kendisinden özür dilerdim: böyle bir günde ne konuşacağını bilmeyen toki başkanını görevden aldım, bu yuhalanma onun konuşmasının tezahürüdür. deseydi, iste o zaman başbakana saygı duyardım.

    özür dilemesi gereken biri varsa o kişi toki başkanı erdoğan bayraktar dır.
    böyle bir insanın tok inin başında olmasından hicap duyuyorum.
    ayrıca yapılan stadı galatasaray a bağışlamış gibi anlatmak,
    rahmetli özhan ağabeyi aşağılamak ve durumdan vazife çıkararak 50.000 davetli ve izleyen milyonlarca insana seçim propagandası yapmaya kalkmak, en son galatasaray taraftarının yanında yapılacak bir harekettir.
    galatasaray taraftarı bir çuval un, şeker, yağ ile kandırılan insanlara benzemez.
    galatasaray a değil 600 trilyon, dünyayı verseniz satın alamazsınız.

    galatasaray türkiyedir ve akp türkiye nin ciddi bir sorunudur.

    olayın gerçek suçlusunu görmezden gelip, galatasaray taraftarına yüklenen ve devamlı birilerinden özür dileyen yönetimden utanıyorum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın