• 112
    bu şahsın adının altına yazı yazmaktan ciddi manada utanıyorum ama hatırladığım bir açıklamasını aktarmak istiyorum. ihaleyi eren talu almış ve temeli atmıştı. takip eden günlerden birinde bu arkadaşa muhabirin birisi; metro ve bağlantı yolları stad açılışına yetişecek mi? diye bir soru sordu. cevabı; onlar stadı bitirsin biz üstümüze düşeni onlardan erken yaparız; olmuştu.

    ihale anahtar teslim şeklinde toki'ye geçince kendi ağzından 2010-2011 sezonunun ilk maçına yetişeceğini, daha sonra 29 ekim'de açılacağını, sonra da tam kapasite ve sorunsuz olarak 11 ocak'ta açılacağını açıklamıştı. sonuç olarak hepsi hikaye oldu.

    ilk protokolde stadyumun bütün ayrıntıları belliyken (koltukları bile seçilmişti) daha sonra ihale toki'ye kalınca bir bir değişiklikler yapıp, hatta proje tanımında açılır kapanır spor kompleksi yazmasına rağmen çatı kapaklarını takmayacaklarını bile açıklamıştı. takip eden herkes bilir ilk projede çatı şeffaf ve taşıyıcı makaslar dış kısımdaydı. ilk protokolde stadyumla birlikte kapalı spor salonu ve 100 dönümlük arazi kulübe verilecekti ama onlarında hepsi yalan oldu.

    bütün bunlar gözümüzün önünde yaşandı, daha bizim bilmediğimiz neler dönmüştür kim bilir. bütün bunlar ışığında söylemeden geçemeyeceğim, ne kaypak ne kolpa adammışsın be sayın bayraktar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın