• 139
    ateşle oynayan , gururunun , kibirinin ve gücünün esiri olmuş başbakandır .

    senin maşan ( erdoğan bayraktar ) açılış konuşmasında yazılı metinden galatasaray kulübüne ve camiasına sallayacak , tüm parti olarak yapılan stadı tam bir hibeymiş gibi göstereceksiziniz , sonrada ıslıklandım diye alınacaksın , stadla ilgili anlaşmalar henüz tamamlanmadı stad galatasaray ' ın değil tarzı cümleler kullanacaksın , 25 milyon taraftarı olan bir kulübü alenen tehdit edeceksin .

    düz hesap bu 25 milyon kişinin en az %40 ' ının seçimde oy kullanabileceğini düşünelim , sayın başbakanın ateşle oynadığını anlaması çokta zor değil sanırım .

    adı geçen başbakan , otomobili ile geçerken yol kenarında kendisine metalci işareti (başparmak ve küçük parmak yana açık diğer parmaklar avuca kapanık) yapan gençleri devlet büyüğüne saygısızlık yapıyor diye gözaltına aldırmış , üniversitelerde kenidisi ve partisi aleyhine gösteri yapan öğrencileri yine gözaltına aldırmış ve haklarında dava açmış , eğitim alma haklarını ellerinden almış , her türlü demokratik protestoya baskı ve zorlama ile , yıldırma politikası ile cevap vermiştir , buradan da toplu ıslıklama olayını kendine yedirememesine hiç şaşmamak gerektiği zaten açıktır .

    gelelim üçüncü boyuta , en az 25 milyon taraftarı olan çok büyük bir kulübün başkanlığını yapan adnan polat a . tüm olanları galatasaray taraftarının suçuymuş gibi göstermekten çekinmemiş , toki başkanı galatasaray yönetimini kira sözleşmesi koşullarını yerine getirmemekle suçlarken , kendisi zavallı bir şekilde köşesinde oturmuş , futbol takımının hali içler acısı olmasına rağmen galatasaray yönetimini yerin dibine sokan kendini bilmez adamı protesto eden kişileri galatasaray lı olmamakla suçlayacak kadar bilincini kaybetmiştir . ey adnan polat sen başbakan a nasıl yaranacağım diye düşünürken bu adamlar seni ve camianı yerin dibine sokuyor , ya ne kadar büyük ve önemli bir camianın bir numaralı adamı olduğunun farkında değilsin , ya da galatasaray da artık tutunamayacağından emin oldun ve bundan sonrası için hükümetle aranı iyi tutmak için uğraş içerisindesin .

    kimse kızmasın kimse alınmasın ama , başımızda eğer aziz yıldırım gibi bir başkan olsaydı , başbakan ve tayfası bu kadar güveni kendilerinde bulabilirlermiydi , toki başkanı kırkbin kişinin içinde galatasaray kulübüne alenen sallayabilirmiydi . diyelim yaptı , ertesi gün adnan polat gibi protesto eden taraftarlarını tespit edip maça almayacağını mı söylerdi , yoksa aynı başbakan ve tayfası gibi onları tehdit mi ederdi , lütfen bir düşünün .

    adnan polat ın ne kendine ne de galatasaray taraftarına güveni yoktur ve bu camiayı artık gerçekten haketmiyor , artık hangi yüzle taraftarın karşısına çıkacak merak ediyorum .
App Store'dan indirin Google Play'den alın