• 2478
    kendisi mükemmel ama çevresi hala eksik kalmış olan stad. her şeyden evvel ulaşımın çok büyük sıkıntı olacağını düşünüyordum. gidişte herhangi bir sıkıntı olmadı ama dönüş yolu baya bir çileli. metro hattına girişler ve alternatif gidişleri çoğaltılmazsa 1 saatten evvel stadı terk etmenin imkanı yok. tek girişi olan metroya haklı olarak peyderpey alındı insanlar ama yarım saat beklememe rağmen kapısını bile göremedik. illa ki yoğunluk olacak bu kadar kişinin aynı anda tek bir yolu kullanmasından dolayı ama bir şekilde yoğunluğu azaltmanın çareleri aranmalı. belki insanlar özel arabalarıyla gelmeye başladığında durum farklı olabilir ama şu an stad çıkışı gereğinden fazla sıkıntılı.

    stad etrafı ise belli ki hiç önemsenmemiş şu ana kadar. ilerleyen zamanlar için plan var mı bilmiyorum ama ufak bir avm tarzı yere ihtiyaç olduğu kesin, en azından insanların yemek yiyebilecekleri bir kaç mekana. metrodan çıktıktan sonra çölden farksız stad etrafı. işporta tezgahlarından başka hiç bir şey yok. telefonların çekmemesi de çöl tandansını baya destekler nitelikte. stad içinde hiç, etrafında da arada bir çekiyor turkcell, diğer operatörleri bilemiyorum.

    stad içi ise her türlü aksiliği unutturacak nitelikte. bir kere akustik şahane. 30 kişi bile stadı inletmeye yetiyor. stadın dışarıdan çok büyük ve geniş gözükmesine rağmen, içinin kutu gibi ve baskıyı artırıcı yönde olması mükemmel. her şeyiyle dört dörtlük. görüş açısı 1.katta dahi çok iyi. fakat tek kötü yanı, çok soğuk. nedenini tam çözemedim ama stadın içi etrafından bile daha soğuk. 3.kattakiler ne haldeydi düşenemiyorum bile. tuvaletler ve stad içi hizmetler eski stattan farksız. tuvaletler daha saat 6 olmadan iflas etmişti bile. sigara yasağını pek takan yok, iç kısım tamamen duman altıydı ki nefes almak bile zordu devrede. diğer tribünleri bilemiyorum ama bulunduğum yerde herkes numaralarına göre oturmaya gayret etti, koltuk tepesinde de kimseye rastlamadım. ama koltuklar leşti o ayrı.

    başlangıç olarak sınıfı geçti. muhtemelen gelecek sezon başına kadar her şey daha yerli yerine oturmuş olur. geçiş dönemi hem takım hem taraftar biraz sancılı olacaktır. kaba inşaatı bitmiş ama elektriği suyu bağlanmamış eve taşınmış olmaktan farksız şu hali. bi de sahaya heyecanlandıran bir takım çıkartabilsek, her şey çok güzel olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın