• 2449
    genel değerlendirme yapalım.

    görüntü: güzel. ilk gördüğümde emiratesin o girişi var ya. oraya benzettim. türk telekom arena falan yazıyor. havaya sokuyor resmen. o grilikler kapatılınca çok daha güzel olacaktır. içerisinin ise daha çok işi var. hatta şöyle söyliyeyim. en az 4 ayı var. sıva halde ve bir sürü elektrik bağlantısı yapılmamış. son olarak tribün kısmı ise harika olmuş. o televizyonlarda gördüğünüz şekilli stadlardan bizim de var artık. localar falan çok şık durmuş arada.

    atmosfer: atmosfer seyirciye bağlı bişey. biz zamanında her tarafı açık sami yeni cehenneme çevirdiğimiz için bunu rahatllıkla söyleyebiliriz. bugunun genel taraftar profili sponsorlar ve kulüp üyeleri arası kombinelilerdi. o yüzden pegasus 1 dışında pek tezahurat olmadı. ama bağırıldığı zmana çok iyi ses çıkıyor. hakkını veriyor stad. sesiniz boşlupa karışmıyor. ve şöyle de bir güzelliği var. ses geç gelmesi olayı sami yenden daha az. bu yüzden tezahurat karışmıyor. yani ben öyle farkettim. ilerde daha net şeyler söyleyebilriz.

    aktivite-yiyecek-içecek: dediğim gibi. stad çok eksik. etrafında hiç bir şey yok daha. içerisi de öyle. bi kaç büfe vardı içerde. onlarda da 7 milyon sosisli. ne alıcam. gittik dışarıdaki simitçiden teller arasından para uzattık, aradan simiti aldık. bir lira.

    ulaşım: giriş tamam da, çıkış berbat. olimpiyat çilesi vol2. onun da en az 3-4 ayı var. hatta seneye tam anlamıyla hazır olur. çok kötüydü çıkış çok.

    konfor: çok yüksek. koltuklara oturduğun zaman kalkasın gelmiyor. milelt oturdu zaten hep. ama güney taraftakilere minder vermemişler. batıda vardı. doğu yada. o minderlerin atıldığı yer işte. belki ikisinde de vardır.

    ali sami yenle karşılaştırmayın. her şey iyi güzel de. yabancı ev gibiydi be. ben mutluydum sami yende. özledim. eski barakamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın