• 2373
    evladını dünyaya getirirken vefat eden eşin yaşattıklarını yaşatandır. yeni bir evlattır, lakin atası onun için sonsuzluğu tatmıştır.

    bakarsın için ısınır, önüne geçemezsin ama gözlerini kapadığında derindir verdiği acı, yoldaşını götürmüştür o senin. en değer verdiğin şeyin yerine geçmeye çalışmaktadır şimdi.

    yemin ediyorum, sevinemiyorum sözlük. bu mabed benim değil sanki, bizim olamayacak bir türlü.
    açılışına bile almadılar galatasaraylıları, davetliler gidiyor be sözlük. onlar giriyor bir tek, kimisi hayatında ilk defa maça giriyor belki, kimi galatasaraylı bile değil.
    bizim olanı bizden alıyorlar sözlük, bilmem farkında mısın? adına yeni mabedimiz diyorlar ama değil gibi be sözlük. bizdenmiş gibi değil, bizi istemiyorlar orada, müşterilerine açılmış kapılar bize değil.
    endüstriyel futbolun memleketteki en büyük temsilcisi oldu takımım, düşünebiliyor musun sözlük? biz profesyonelliğe karşı metin oktay diyorduk, birileri onu da alet etti amaçlarına ama. ha bir de ultras vardı, manifesto filan, tekti memlekette hani. ne oldu ona? ben söyleyeyim, ulan pankartlarına reklam aldılar lan... başka söylenecek birşey kaldı mıki?
    nerden nereye be sözlük, ne diyorduk, ne içindi çabamız, neyin savaşıydı bizimki, ama şimdi nelere seviniyoruz?
    yeni *mabedimizde yapılan ilk maça çocuğunla gidemiyorsun sözlük... günlerdir bunun heyecanıyla yaşayan sebileri son gün mahrum bırakıyorsun bu heyecandan, bu nasıl bir travma anlayabiliyor musun? ne kadar profesyonelleştik di mi be szlük?

    bilmiyorum be abi, inşallah bizim için yapılmıştır o stad. inşallah atasına layık olur. ama çok ağır geliyor bazı şeyler sözlük, çok...

    türk telekom arena, ne kadar bizdensin, ne kadar bizimsin? göreceğiz...
    açılışına alınmayan çocukların yaşadığı hayal kırıklıklarını unutturduğun gün anlayacağız bunları... o travmayı silebilirsen, belki bizdensindir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın