• 2335
    çeşitli platformlarda dönen tartışmaları görünce iyi ki burada biz bizeyiz diyorum. yok vergilerimiz galatasaray'a peşkeş çekildi, yok ıvır yok zıvır gibi komik argümanlar üreten fenerbahçeli arkadaşlar yeni stadımızın açılışını ve yapılışını manipüle etme çabası içerisine girmişler. internet alemi antu.com'dan hallice. benimde aklıma takılan bazı durumlar var;

    - şimdi sayın fenerbahçeli arkadaş, kadıköy'ün göbeğinde bölüm bölüm yıkıp 3 tribününü sponsorlarla yaptığın, hiç bir plan proje çizdirmediğin ve inşaat harcırahı ödemediğin yani alenen kaçak yaptığın saroçoğlu stadyumu; sadece sen üstüne cebinden 1 tribünlük para harcadın diye (hatırladığım kadarıyla 15 milyon dolar) senin mi oldu? ayrıca umarım devlet o araziyi ve stadyumu yani benim vergilerimle adam değilmiş olan bugünlere gelmiş olan o yapıyı size verir.

    - sayın arkadaş zamanında o arsa ve üstünde bulunan yapıda maç bile yapamıyordun sen, adını stada verdiğin ve hakkında atatürk'e suikast iddiası bulunan sayın saraçoğlu orayı sana türlü ali cengiz oyunlarıyla kazandırdı, biliyor musun?

    - sayın arkadaş istanbul'da benim vergi verdiğim devlet babamız kulübüne spor salonu yapmak için değerli bir arazi hibe etti, biliyor musun? aslında sadece spor salonu yapılacak kadar yer hibe etseydi zinhar gündeme bile getirmezdim ama benden vergi alan devlet babamız takımına öyle bir arazi hibe etti ki, spor salonuyla beraber 2 rezistans ve bir avm projesi konuşuluyor.

    - sayın arkadaşımız o çok kızdığın, vergilerimi çar çur ediyor dediğin devlet baba kaçak yaptığın stadına hiç bir ceza almadan tapu çıkaracak ve arazisiyle birlikte sana sembolik bir paraya verecek, peki bunu biliyor musun?

    - sayın ve canım arkadaşım diyorsun ya vergilerim canım paralarım; sana yapılan içinde bana yapılan içinde devlet ikimizin parasını da kullanıyor. şimdi sus ve izlemeye devam et.
App Store'dan indirin Google Play'den alın