• 81
    bu maça gitmek isteyen fakat gerek bilet, gerekse bilet parası bulamayan arkadaşlara bomba gibi bir beleş bilet yöntemi anlatıyorum, toplaşın la toplaşın!

    şimdi store'dan 200 tl'lik alışveriş yaparsanız maç bileti hediye ediyorlar. öncelikle sağdan soldan bir kaç gün sonra verilmek üzere 200 tl borç denkleştiriyoruz, denkleştiremezsek kiradan, harçlıktan vs. kesip 200 tl'yi toparlıyoruz. merak etmeyin, parayı geri alıcaz bir kaç gün sonra o yüzden sıkıntı yok, sakin..
    parayı denkleştirdikten sonra gidip 200 tl'lik alışverişimizi yapıp yanında biletimizi de alıyoruz. artık 1 adet maç bileti sahibiyiz.. bileti cebe indirip yaptığımız alışverişin pakedini dahi açmadan bir köşeye koyuyoruz. niye mi? çünkü 15 gün içinde bu ürünleri iade edip paramızı geri alma hakkına sahibiz, o yüzden ürünlerin ambalajını bile bozmamakta fayda var.
    neyse, elimize geçen biletle efendi gibi maçımızı izleyip, olay çıkarmadan dağılıyoruz. sonrasında ise en kısa zamanda aldığımız ürünleri tüketici haklarımız dahilinde iade ediyoruz. bildiğim kadarıyla promosyonun iadesi söz konusu olmadığından o konuda da sıkıntı yaşamıyoruz, zaten maç tarihi geçtiği ve biletler artık işlevsiz olduğu için pek bir önemi de kalmamış oluyor.
    sonuç olarak beleş biletimiz hazır, afiyet olsun.

    evet bu bölümde nasıl beleş bilet sahibi olacağınızı anlattık, bir başka çakallıkta daha görüşmek dileğiyle esen kalın efendim.

    edit-1: operasyon iptal, operasyon iptal! rabbit uyardı, 1 hafta önce sona ermiş o bilet olayı. tekrarlıyorum, operasyon iptal! ama yine de çok çaresizseniz aklınızda bulunsun derim bu tip hediye bilet olaylarında.*

    edit-2: olum geyik yaptım la ben.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın