resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 706
    dünyanın neresinde yapsa kovulmasını gerektirecek bir hatayı, adnan polat yönetiminde yapan ve kovulmayan profesyonel idareci. adnan polat kendi ağzıyla anlattı karl-heinz feldkamp'ın kovuluş nedenini. aynen şöyle;

    "ben başkan oldum ve ertesi gün gazetelerde haberler çıktı "polat feldkamp'ı istemiyor" diye. eğer böyle bir hava oluşursa takımın üzerinde, hepsi nasıl olsa hoca gidecek sene sonu diye rahat davranmaya başlardı. ben de bunu engellemek için onlarla konuşma yapmak istedim. sezgin'e dedim ki, takımı toparla, hocaya da söyle ben konuşma yapacağım. sezgin de nasıl olduysa feldkamp'a söylemeyi unutmuş, hiç de yapmadığı şey halbuki. ertesi gün hoca ofisime geldi, sen nasıl benden habersiz takımla konuşursun diye istifa etti. 20 yıllık dostluğumuza, takımın şampiyonluğa gitmesine, ligin bitmesine 6 hafta kalmasına rağmen 'prensip meselesi' deyip çekti gitti."

    bak kendin diyorsun, takım şampiyonluğa gidiyor, lig bitti bitecek, 20 yıldır tanıdığın adamın prensibini çiğniyorsun, unutkanlık diye bahane mi olur bu şartlarda?
    demek ki bu adamın kredisi herkesin üstünde. komik, ama gülemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın