• 36
    lucas neill; savunmasını gayet sakin ve kendinden emin "top" odaklı yapan oldukça zeki olduğuna inandığım ve futbolda da bu zekasını kullanan ender oyunculardandır. kornerden gol atmayabilir, itiş kakıştan hoşlanmaz pek, ama ya top tekniği? eğer savunma yerine forvet arkası falan oynasaydı eminim ki asist kralı olurdu. adam çok zekice hareket ediyor ve tekniği çok ileri bence. savunmadan çıkardığı toplar, ileri çıkışlarındaki pas seçimleri. ha olabilir ileri çıkıyor böyle sanki bir an duraksıyor düşündüğünü o anda yapamıyor, e yıllar boyunca savunmada olduğu için gayet normal. uzun zaman sonra gerçekten çok beğendiğim örnek alınması gereken ve türkiye'ye gelmiş en kaliteli yabancı savunmacılardandır.

    diego lugano; savunmasını çok hararetli, heyecanlı bir şekilde "adam" odaklı yapan o da zeki ama futbolda pek kullanmıyor*
    hava toplarında hep sırta yüklenmeler, kornerlerde * sürekli adamları çekmeler-itmeler. hakeme her pozisyonda itirazlar. hiç sevmediğim oyuncu tipidir.
    tamam hırslı oynuyor adam ama hırsının kurbanı olmayacaksın, bi hakem maça çıkarken şu lugano'ya dikkat edeyim dese 20.dk kırmızı kart. bu çeşit oyunda onun tarzı ama benim tarzım olmadığı için sevmiyorum.

    lugano'nun hareketlerini nitelendirmek istemem pek ama çirkef oynuyorsun be lugano.

    fenerbahçe'de oynamasıyla bu söylediklerimin hiç alakası yoktur onu da belirteyim.

    lucas neill: 5 - 0 diego lugano
App Store'dan indirin Google Play'den alın