• 2
    ultraslan'ı eleştirenlerden biri olarak şunu söylemek istiyorum: nerde maldini'nin galatasaray taraftarına yakıştırdığı cehennem ibaresi, nerde turkcell süper lig'de evinde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 5 mağlubiyet alan takımın taraftarı? bana kimse galatasaray'ın kendi evinde 8 maçta 5 kere yenilmesini sadece futbolcuların, yönetimin vs. suçu olarak anlatamaz. eğer o taraftar rakibe yeterli baskıyı kursaydı, o kaybettiğimiz 5 maçın birkaçı berabere bitebilirdi.

    bir de, galatasaray'ın turkcell süper lig'in ilk yarısında iç saha puan durumunda 17. sırada yer aldığının farkında mısınız? eskiden çarşı için, ya da trabzon taraftarı için söylerdik kendi takımını baskı altına alıyor diye, sanki bizim başımıza gelmiş bu durum. takım resmen deplasmanlarda daha başarılı.

    ayrıca, (bkz: #567648) no'lu entry'de mevcut durum bana anlatıyor ki, ultraslan başarı varsa var. iyi günde var yani. tamam bu kadar acımasız olmak istemiyorum ama ben bu entry'den bunu anlıyorum. takım başarısızsa ultraslan falan yalan.

    edit: imla
    edit 2: içerik
App Store'dan indirin Google Play'den alın