• 1
    haber1903.com yazarı beşiktaşlı oyuncu kimse. peki neden durduk yere bu kadının başlığını açtım. işte size gerçekten sadece türkiyede yaşanabilecek cinsten bir komedinin hikayesi.

    ali atıf bir'i hemen herkes bilir sanırım kendisi bu gün gazetesinde şöyle http://www.medyaloji.net/...ouma_yi_engelle_.htm bir yazı yayınladı. görüldüğü üzre ironiyle yazılmış bir köşe yazısı. mizahi bir dildir bu tarizdir edebiyatımızda.

    buraya kadar bir şey yok. fakat kendini yazar addeden itır esen adlı bu şahıs yazmış olduğu sitede beşiktaşlılar arasında prim yapmak, popüler olmak, saygı duyulmak amacıyla gerçekten komedi filmlerine taş çıkaracak bir kekleme yoluna gidiyor. kendi okuyucusunun ve beşiktaş taraftarının zeka seviyesini ilk okul düzeyinin de altında gören şu yazıyı kaleme alıyor: http://www.haber1903.com/...r-bedeli-var_3_47394

    ve evet şaka gibi ama bunu tüm beşiktaşlılar yiyor. facebookta paylaşılmaya başlanıyor, yazının altına faşizan taraftarlar gelip ali atıf bir'e küfürler ediyorlar. müthiş bir işmiş gibi herkes derin düşüncelere dalıyor ırkçılığa dair. off daha yazamıyorum arkadaş hakikaten neymiş be. bu arada ali atıf bir twitter aracılığıyla bir kaç açıklama yaptı onları direkt aktarayım gülelim eğlenelim:

    bugunku yazima irkci diyenleri hatali uretim gerekcesiyle orta ogrenime geri cagiriyorum..

    bugunku yazim pascal nouma'ya zenci deyip asagilayanlarla dalga gecmek iciln yazildi geri zekalilik yapmayin!

    @burakaltinayy: hocam sizin üzerinizden itir esen adlı bir yazar/oyuncu beşiktaşlılar arasında prim yapmak için bu ırkçı söylemini takınmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın