resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 592
    geçen seneki fenerbahçe maçından sonra leo franco için söylediklerinden bir parça:

    e taraftarın tepkisi haklıdır tabi, ben karışamam, bir hata varsa tepki gösterilecek.

    ey aykut; sana bu yüzden sabır göstermek istemiyoruz artık biliyor musun? takıma gelen her kaleciyi taraftara yem ediyorsun. çok iyi hatırlıyorum, de sanctis geldiği gün yaptıklarını, adamın elini sıkmamıştın. "bize şans verilmiyor yeaa"

    beypazarı maçında da yedin bir gol aykut. ve çıktın "benim hatam yok" dedin. o golü yiyen kalecinin futbol hayatı bitirilmez, olur böyle şeyler, ama bu açıklamayı yapan adam kaleci falan değildir kardeşim, bunun hata olduğunu bilmiyorsan anlamıyorsun bu işten kusura bakma.

    ayrıca yedik sanma, yine alttan alttan takım arkadaşlarını atmaya çalıştın taraftarın önüne "degajdan gelen topa vurdurdular yeaaa", resmen insua ve servet'i suçladın. bak anam, degajdan gelen topa ben de vururum, herkes vurur, önemli olan "gol vuruşu" yapamamdır, o iki "takım arkadaşın", burayı tekrarlıyorum sorunu çok daha iyi anla "takım arkadaşın" evet bir halt ettiler, ilk müdahalede geciktiler, ama hatalarını telafi için düzgün bir vuruş şansı vermediler adama, bu şekilde bir vuruşu puyol da yaptırabilir, kalesi boş değil çünkü adamın. abidik gubidik giden bir topu tutsun diye var kaleciler orada.

    sürekli de kendini övdün röportajda "ben gol yemeyen ilk kaleci olarak çıktım kadıköy den", bırak bunu başkaları söylesin lan.

    karşındaki takımın kalecisine bak, beypazarı şekerspor, 2. lig b kategorisi yanılmıyorsam, önder diye birisi, adam çıktı, aslanlar gibi oynadı, belki maç kurtaracaktı, sen diyebiliyor musun aykut, ben de kurtarırdım o topları, iddia ediyorum o takımın kalesinde sen olsaydın, gerçekten tarihi bir skorla veda ederdik biz mabede.

    sonra da çıkıp "bize şans verilmiyor" şans verilsin diye en çok kıçını yırtan adamlar o ıslıklayan taraftar aykut, farkında değil misin? onların zoruyla geçirildin kaleye, geçen sene leo franco yu ıslıklarken kıs kıs gülüyordun ya, noldu? ye hatalı gol ye, ama kaleye gelen ilk ve tek topu yeme, her maç yeme be aykut.

    benim gözümde artık bittin aykut, kredin yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın