• 116
    beypazarı şekerspor maçında ısrarla söyletilmeye çalışılmış, fakat taraftarın hiç bir şekilde diline oturmadığı için 80.denemeden sonra vazgeçilmiş tezahürat. gerek melodisi, gerek sözleri açısından hayatımda duyduğum en antipatik tezahüratlardan biridir.

    bir de birşey dikkatimi çekti. yaşlanıyormuyuz nedir, artık küfürlü tezahüratlardan ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım. hayır küfür edilirde, bu kadar saçma sapan küfür içerikli tezahüratlar olmaması lazım. dün bu sözde veda bestesi söylenirken "seni yıkacak dozerin anasını s..." kısmı söylenirken, hemen yan tarafımda 4-5 yaşlarında iki küçük çocuğu ile gelmiş bir bayan vardı. bayanın ve çocukların tezahüratı dehşet içinde izlemeleri nedense bana çok koydu.

    yani söylemek istediğim bizim taraftarımız bu kadar basit olmamalı. özellikle şu tezahürat konusunda daha yaratıcı olmalı. halen bugün bile 25 yıl öncesinin tezahüratını* coşku ile söyleyebiliyoruz. ama bu tezahüratı yarın öbür gün kimse hatırlamak istemez. yarın öbür gün, herhangi birimizin çocuğu "baba ali sami yen'e nası veda ettiniz" diye sorduğunda "bu besteyle ettik" kim diyebilir?

    allah aşkına bir taraftar olarak rica ediyorum, şu ultraslan mantalitesini değiştirsin biraz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın