• 105
    hala iyi yorum yapabilen arkadaşlarımın hatrına, "problem bende mi acaba" diyerek birkaç defa daha dinlediğim, fakat bu sefer daha da kötü bulduğum şarkı.

    yani samimi olarak şunu söylüyorum ki, çocuğuna galatasaray segisi aşılamak isteyen kimse bu şarkıyı çocuğuna dinletmez. bir bizim büyüdüğümüz marşları, şarkıları düşünüyorum bir bu şarkıyı hakikatten dağlar kadar fark var aralarında. insanı özellikle de küçükken takımına bağlayan en önemli unsurlardan biri de marşları ve şarkılarıdır. elbette galatasaray müzik grubu değil, ama diğer klüpler gibi yeri geldiğinde iyi şarkı besteletmek zorunda olan bir klüp. bunu fenerbahçe'si, beşiktaş'ı hatta trabzonspor'u bile yapabiliyorsa sende yapacaskın.

    bu şarkı için olmuş diyen arkadaşların ise duygusal davrandıkları kanaatindeyim. elbette sözlerinde çok güzel şeyler anlatmak istiyor olabilir ama bu şarkının güzel olduğu anlamına gelmez. ilkokul 2.sınıf öğrencisi bir taraftara, galatasaray'la ilgili bir şiir yaz desen o da güzel şeyler yazar ama bu şiirin güzel olduğu anlamını taşımaz. tıpkı bu şarkıda olduğu gibi.

    bir seni sevmeyen ölsüne bakıyorum 23 yıl önce yazılmış bir de buna bakıyorum maalesef hiç olmamış. bir kaç yıl sonra aliami yen stadı'nı yad etmek için bu parça mı çalacak telekom'da? bu parça ile mi o günleri hatırlayıp duygulanıcaz? bir de bu açıdan düşünün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın