• 123
    birileri şunu anlaması gerekiyor.
    sizin yüzüne tüküreceğiniz, saydıracağınız "gişe" görevlileriyle hiçbir alakası yok sorunların.
    hiçbiri bu durumun sorumluları değildir, muhattapları da değildir. kaldı ki karar mekanizmasının hiçbir basamağında da bulunmamaktalardır.
    içinizde çok kaldıysa gidin onların müdürlerini bulun, alakalı yöneticileriyle görüşün...
    "yalan" yanlış bilgilerle, sakin olmadan hareket etmemenizi tavsiye ediyorum,
    zira olayın arka perdesini anlamadan konuşunca gülünç oluyor.

    arenanın aktif satış döneminde "gişede" olan biri olarak,
    şu anda sizin kadar "mağdur" olan bir kombine kart sahibi bir galatasaraylı olarak, kendi bildiklerimi sizlere aktarayım.
    öğrenci kimliği sorulacağı ve herkesin kendi yerine oturacağı bilgisi yalan değildir. türk telekom arena projesinin bir kuralıdır.
    güney 1'den kombine alamayıp, güney 4'ten kombine alanlar konusuna gelince de, "gişe görevlilerinin" hiçbir yanlış yapmadığı bir uygulamadır. güney 1'de kombinelerin bittiği doğru; daha sonra yöneticilerinin güney 1'deki "rezerve" koltukları (sponsor) başka tribünlere (taraftara yer açılması için) kaydırması sonucu, veya güney 1'den alanların kombinesini iade etmesi sonucu, yer açılması ve bu yerleri direk satışa çıkarmalarının bir sonucudur. bu açılan yerleri alan kişiler de yine taraftardır.
    sistemin biletix altyapısıyla çalışmadığını savunmaya gelince, verilecek cevap zaten bulamıyorum. biletix, dolayısıyla koçnet sistemindeki arızalarda galatasarayla alakalı bir durum zaten yoktur.

    bunların dışındaki problemler, benim ayrılmamdan sonra gelişen durumlar ve arkaplanlarını bilmiyorum.
    söylediğim gibi ben de -kendime kombine satmış- biri olarak aynı dertlerden muzdaribim.
    ancak bunun sorumlularının veya muhattaplarının en azından "kim olmadığını" biliyorum, sizin de bilmenizi istiyorum.

    belki de bu kadar yazıyı "şu anda küfretmeye başladım. biletimi alırken de gişedekinin suratına saydırarak devam edeceğim." cümlelerini dokundu diye yazdım ama iyi etmezsiniz, elinize de hiçbir şey geçmez "gişedekinin suratına saydırarak", küfredip rahatlamaktan başka, zira yan odada yönetici bulup görüşmeniz çok daha faydalı olacaktır. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın