• 102
    eyvallah, yönetim bunu yapmayabilirdi, bu jest sevindiriyor zaten beni mesela orda sorun yok.

    sorun şu ki, olmamış bestedir. çok aceleye getirilmiş gibi duruyor, keşke böyle bir jest yapılacaksa üstünde biraz uğraşılsaydı. ben bir beste yaptım sözlük yazarı olmadan önce naçizane, uğur abi'nin * önderliğinde bir kaç sözlük yazarına sözleri yazdım, olmamıştı. ama o zaman uğur abi'ye şunu demiştim, ki dozer bestesi'ni beğenmememin de sebebi budur:

    -abi küfürsüz ve çok güzel bir beste olmalı, küfürsüz dememin sebebi de tribünde hiç küfür etmediğimizden falan değil. şöyle açıklayayım, mesela 87'deki eskişehir maçında söylenen seni sevmeyen ölsün, yıllar sonra belgesellerde dinletilmiş, hepimizin gözleri dolmuştur. şimdi de öyle bir beste olmalı, sami yen kapanırken hep bir ağızdan öyle güzel söyleyebilmeliyiz ki o besteyi, 15 yıl sonra çekilecek bir sami yen belgeseli'nde bu görüntüler izlenilmeli, bizim de, çocuklarımızın, hatta bazılarımızın torunlarının da o besteyle gözleri dolmalı.

    ama olmadı efenim, olmadı, belgesellere, anlatımlara konu olabilecek, küfürsüz bir beste yapamadık. bu veda şarkısı da, tribünden çok söylenmeyeceği için, ya da ben öyle inanıyorum diyeyim, bırakın seneyi, birkaç aya unutulup gidecek bir şarkı olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın