• 569
    "rijkkard gidecek dertler bitecek" düsturunu hangi entryisinde savunmuştur merak etmekteyim. rijkaard kalsaydı küme düşecektik o kadar. sezon başlamadan görüp haber vermişti tehlikeyi. dinden imandan çıkarılmaya çalışılıyor ama nafile çaba. çıkmayacak.

    futbol yazmadığı eleştirisine gelince;
    bak bakalım şu linke;
    http://rerererarara.net/...un=&ay=&yil=

    rijkaard gittikten sonra 200 civarında entry girmiş üç beş tane başlık açmış. o başlılarda sana göre antin kuntin bana göre türkiye'nin muhteşem futbol geçmişi. bu kadar bilgiyi ansiklopedilerde bile bulamazsın. derdini anlıyorum aslında. neden hagi yönetiminde galatasaray maçlarının kritiğini yapmıyor demek istiyorsun. götünü öptüğünüz mankafa futbol yazacak "takım"mı bıraktı "moral"mi!. az daha küme düşüyorduk. buna rağmen fenerbahçe beraberliği sonrasında yazmaya çabaladık (bkz: 30 ekim 2010 galatasaray antalyaspor maçı/@zizonkovac) sonra ne oldu? trabzon mağlubiyeti, manisa mağlubiyeti, kayseri beraberliği, beşiktaş mağlubiyeti, kasımpaşa galibiyeti, gençlerbirliği mağlubiyeti, konya galibiyeti.

    rijkaard zamanında deplasmanda oynanan herhangi bir maç ile ilgili entryimiz varmı? yok. rijkaard zamanında yenildiğimiz herhangi bir maç ile ilgili entryimiz varmı? yok.
    çıplak gözle seyretmediğim hiç bir maçı yazmıyorum, yenildiğimiz maçları yazamıyorum. yazamıyorum kardeşim, elim gitmiyor. ya çok öfkelenmiş ya da iyice delirmiş olmam lazım.

    ne yapacaktık. mankafa tarafından üzerine yıkılmış bir takım bırakılan efsanemize bokmu atacaktık. bak yukarıdaki maç entryisine. gerekirse en acımasız biçimde eleştiririz ama başkasının günahını üzerine yıkıp bok atmayız.

    ayrıca sözlük maşallah misimovic gibi bir çuvalı bile hagi'ye karşı savunup, saçma sapan şeyler yazarken elden ne gelir. sözlükte akranlarım olsa ne yazacağımı ben biliyorum ama ne yapayım içimden geçenleri yazmaya imanım müsade etmiyor. yazsam olay olacak.

    merak etme; ligin ikinci yarısında ya hagi sizin gibi adamları yararken bizler en acımasız şekilde futbol kritiklerimize devam edeceğiz, ya da ikinci ihtimal gerçekleşecek ve hagi başarılı olamayacak. sizlerden fırsat kalırsa yine en önce biz eleştireceğiz. az dişinizi sıkın.

    ayrıca hani rijkaard liverpool'a gidecek bizim gibi adamlarda dilini yutacaktı. ne oldu? iki makaraya bile dayanamıyorsunuz. mars olmak kötü şey değil mi? rijkaard.. liverpooll.. puhahahaha...
App Store'dan indirin Google Play'den alın