• 2
    kaybeden takımın değerlendirmesini bekledim ama gelmedi. ben yapacağım değerlendirmeyi. aslında bu yiğidi yen ama hakkını ver entrysidir.

    pejastojakovic, adam kaleciliğin hakkını verenlerden. geçtik ama nasıl geçtik, bir de bize sorun. geçmek çok zor.
    kalifiye jurnal, dizilişe kafayı takmış biriysen sağ bek. oldu canım. sağ bek mi, sağ açık mı santrafor mu belli değil. kafayla golünü de attı, hem de ben onu tutmuyorken. gerçi facebook'ta grubu da açan adam. kapattın mı abicim grubu?
    iulian filipescu, sağlam, yerini iyi tutan, pozisyon almayı iyi bilen, garanti pasların adamı.
    cracks, örümcek ayak diyen olmadıysa daha önce çok ayıp. usta, bu çocuğun ayakları hüseyin alp'inkinden büyük bence. cart diye topa basıveriyor, uzun toplarımın hepsini bir şekilde kesiyor ki, o topları kesen çok az adam gördüm bugüne kadar. asıl yeri meğer liberoymuş, yıllarca santraforum diye bizi kandırmış.
    hadomer, inceci, ama ne ince. ipe diziyor bütün rakibi*. hiç yemediğim çalımları attı bana. son vuruşlarını geliştirmesi gerek, bir de içmeden maça çıkması lazım.
    feanor, bir diğer inceci daha. bacak arası, sağ ayak dışı ile pas, şut, gol ne ararsan var. hiç yemediğim çalımları atanlardan biri daha. ha bir de kasap.
    javed, eğer futbolcu olsaydı inzaghi için "ofsayt pozisyonunda doğmuş" denmezdi. gerçi son 3 maçtır bu alışkanlığından vazgeçti ve büyük takdirimi kazandı eğer umurundaysa. pire gibi maşallah, tutmak imkansız.

    maçın sözü haldunustunelinsactokasi'ndan geldi. "bu kadar ağlayacaksınız gidin tenis oynayın, futbol erkek oyunudur". kimlere hitaben olduğunu anlamışsınızdır. yürü be toka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın