• 1
    2011'in ilk istanbul sözlük halı saha maçı oldu. istanbul diye belirtiyorum, çünkü bildiğim kadarıyla izmir 1 ocak 2011'de oynadı. bizden daha aşıklar demek ki futbol oynamaya. sbt:(

    eğer bu güne kadar kapatılmadıysa facebook'taki 10 maçlık galibiyet serisi grubu, bu gece kapatılmalı artık.

    her zaman ki gibi önce kazanan :

    armaninpesindeyiz
    hagi*
    tcoskun
    captano
    harrycool
    areyouplayer
    belgarath

    sırada kaybeden var* :

    pejastojakovic
    kalifiye jurnal
    iulian filipescu
    cracks
    hadomer
    feanor
    javed

    daha önce de söylemiştim, bayılıyorum kazanmaya. kaybetsem de zevk alıyorum sözlük maçlarının hepsinden ama kazanmak gibisi yok.
    anlaşılacağı üzere, yine üzdük. sbt:(

    feanor ve hadomer'in birlikte oynadığı takımı 3 farkla yendik, boru değil.

    belki de en güzel ve zevkli sözlük maçı oldu. hiç bu kadar kafaya giden maç hatırlamıyorum. skorlar birbirine yakın bittiği oldu ama genelde biri kopar diğeri yakalardı. bu defa skor hep kafayaydı. 3 fark son 5 dakikada oldu. rakip 2 farklı öndeyken, oyunun başlarında kazanan takımdaki ihtiyar, harrycool'a dedi ki orta sahadan ayrılma, çizgiye gitme. oyunun ortalarında, oyun kafayayken de harrycool liberoya, ihtiyar orta sahaya geçti. maçın kazanılmasında ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum bu değişikliklerin.

    feanor ve hadomer , usta, ikisi de fena be. inceciler. çalım atıyorlar, pas atıyolar, gol atıyorlar. ikisi birden aynı takımda olunca başımız döndü vallahi.

    keşke maçtan sonra neill'in dövdüğü niang gibi ağlamasalardı daha şık olacaktı. haksız değiller, çok tekme yediler. ama hiç biri kasıtlı değildi. adam topu dürte dürte çalım atıyor, sen tam yetişeceğim sanıyorsun adam topu dürtüp geçiyor, bizim ayak ne oluyor istemsiz bir şekilde arkadaşın kaval kemiğine ekleşiyor. bütün incecilerin başına gelen şey. sen pas yapsan o tekmeleri yemezsin.
    bu yaştan sonra ben mi öğreteceğim.
    bir de şu var, kendileri babaları yaşında adamı* havada takla attırıp belinden sakatlayınca bir şey yok, yemezler.

    belgarath başlığına bu gece entryler girilmiş, ben de herhalde maçı izledi arkadaşlar dedim. böyle topa vurulmaz, ayıp. prekazi ne demişti "topun canı vardır". şimdi o topun canı nasıl acıyor, topa vururken bunları düşünüyor musun belgarath bey, lütfen biraz daha dikkat.
    areyouplayer, orta sahanın nesi denir bilmiyorum ki. dinamo, maestro ne diyeyim ki. galatasaray'ın orta sahasına aradığı oyuncu.
    harrycool, görev adamıydı bugüne kadar. topa sert, bazen adama da, ama olur öyle.
    tcoskun, bu sefer kavala tekme yemedi ama rakipten biri bu sefer tcoskun'a saplandı. fakat bir top çıkardı ki. hadomer hepimizi ipe dizdi, kaleciyi de geçmiş olabilir, vurdu çizgide tcoskun vardı. o pozsiyon yine de gol olabilirdi, ama oraya gitti, dalıp oyunu seyretmedi ya, işte budur hocam.
    hagi, ya abicim bu çocuk bütün gün derse giriyor, geceleri sözlükten ayrılmıyor. peki bu enerjiyi nereden buluyor. doping testine girse geçebilir mi ki? maçın başında toka yerine kendisi olsaydı oyun bu kadar kafa kafaya gitmezdi.
    ve en son armaninpesindeyiz, nadir patronunun mesaiye bırakmadığı halı saha gecelerinden birini yaşadık. zamanla bu sözlüğün kalecilerini kesme potansiyeli gördüm bu gece, tam anlamıyla : ellerine sağlık üstad.
    captano, ihtiyar olduğundan sözlükteki kardeşleri tarafından üzülmesin, alınmasın diye maçlara çağrılmaya devam ediyor.

    ekleme editi : bu soğukta tribünde halı saha maçı izleyen armaninpesindeyiz'in eşi'ne, savaskaradag'a, gercekleri tarih yazar'a, ve hiç gereği yokken 15 dakika oynayan haldunustunelinsactokasi'na teşekkür ederim, oynayan bütün arkadaşlar adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın