resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 696
    konuya iki yönlü bakılması gereken futbolcu.

    iyi futbolcu mu, bence evet. ayağına top yakışıyor, fiziği iyi, iyi şut çekiyor vs.

    gel gelelim sen his takımıyız diyorsun, hırs istiyorsun, mücadele istiyorsun, disiplin istiyorsun, asalet istiyorsun, kendine has bir havan olsun istiyorsun. bunları karşılayabiliyor mu, hayır.

    bu adamın yaptıklarına sen çok mu iyisin diye cevap vermek benim görüşümce çok yanlış birşey. biz birer bireyiz topluma mal olmuş örnek teşkil edecek insanlar değiliz.
    ben ve buradaki pek çok nesil kendine hagiyi, bülent korkmazı vs. örnek teşkil ederek büyüdük. hangimiz sokakta hagi hagi hagi diye bağırmadık gol attığımızda mahallede.
    hangimiz kafa golü attığında kral attı diye bağırmadı?

    ben 7-15 yaş arasındaki galatasaraylıların örnek alması gereken bir sporcu olarak görmüyorum arkadaş kazımı. faydalı olur olmaz orası tamamen başka bir argüman.
    ben şahsen topluma örnek teşkil eden bir insan değilim. kamuya mal olmuş bir insan değilim... ben istersem kelepçeli partilerde veririm kim duyarsa duysun beni ırgalamaz. kazım da insan o da yapabilir, ama bunu gizleyeceksin arkadaş. ben arabayla hız yapıp parçalarsam bana ancak babam kızar, sevdiğim kızar. kazım parçalamayacak, parçalarsa da kimsenin haberi olmayacak. sen kamu önünde antremandan eve evden antremana giden profesyonel yaşayan bir futbolcu olarak görülmek zorundasın. işin bu bi kere. profesyonel olacaksın...

    milan baros, harry kewell, elano blumer gece kulübüne gidiyorlar dans ediyorlar eğleniyor... kewell ile elano gol sevincinde dans etmese nerden geldiğini söylemese sen bunu bilecek miydin? adamlar profesyonel çünkü. ne yapıyorlarsa kendileri yapıyorlar sonra evlerine dağılıp gidiyorlar...

    milan baros'un harry kewell'ın hagi'nin zeki çevik ve ahlaklı olmadığını kim söyleyebilir?

    benim galatasarayımdaki futbolcular zekidir, çeviktir, ahlaklıdır, fedakardır, özverilidir, takım ruhunu benimserler, cesaretlidirler, yeri geldi mi tekmeya kafa uzatırlar.
    benim galatasarayım bir aşktır, histir, amatör duyguların takımıdır...

    kazım iyi futbolcu olabilir... takıma katkı sağlayabilir, inşallah sağlar da...

    ama benim kendi galatasarayımda hiç bir zaman yeri yoktur olmayacaktır.
    benim içimdeki aşk daha o kadar endüstriyelleşmedi o kadar profesyonelleşmedi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın