resim
Ali Turan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Konyaspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 527
    bir oyuncuyu nasıl yargılıyoruz çok şaşırıyorum valla. ali turan hakkında yazılan entryleri okudukça, bizden scout filan olmaz, diyorum içimden. bu oyuncu gerçekten iyi bir oyuncu. bana göre servetten bile daha iyi stoper. yalnız macerası farklı gelişti. bize gelmeden önce yarım sezon oynayamadı. lig başlamadan önce sakatlandı. en önemlisi de bu adam yeni transfer. yabancılara 6 ay alışma süresi veren sözlük yazarlarımız, yanlış yerde oynatıldı diyenlere stoper oynadığı maçtan eleştiren yazarlarımız çok büyük haksızlık yapmaktadırlar. benim gördüğüm kadarıyla bu oyuncu tam bir stoperdir. o kumaş vardır.

    bizim yapmayı beceremediğimiz şey: oyuncuyu takımla birlikte izleyememek. eğer bir oyuncu hata yapıyorsa, bu sadece onun hatası diyemeyiz. yeteneksiz hiç diyemeyiz. takımın berbat olduğu bir sezonda günah keçisi ilan edemeyiz. ne oynadık ki ali turan bunu aksattı? neyi yapmak istedik de ali turan beceriksizine(!) takıldık?

    ben açıkça söylüyorum bu oyuncu uefayı kazanan kadromuzda banko oynayabilecek yetenektedir. ama günümüzde macerası farklı oldu. gönül servetin yerine kalmasını isterdi ama olmadı. ha olsa da olmasa da galatasarayda bir şey değişmeyecek elbette. gitmesi kendisi için iyi oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın