resim
Emiliano Adrián Insúa Zapata
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 378
    hayatımda gördüğüm en iyimser ve iyi niyetli futbolcudur. ona yapılan anlamsız ve sebebini bilmediğim haksızlık bana bile dokunurken, onun hep pozitif mesajlar veren söylemleri ve bitmeyen hevesi bana tuhaf geliyor. ama bir yandan da samimi olduğundan en ufak bir şüphem yok. 19 aralık 2010 konyaspor galatasaray maçı'nda gol atan anıl dilaver'e bakarak yaptığı sevinç gösterisi hayrete düşmeme sebep olmuştu.
    kendimi onun yerine koyuyorum... kiralık oynadığım bir takımda, devre arasında ya da sezon sonunda çok büyük bir ihtimalle gönderileceğimin bilincindeyken, ilk 11'de oynatılmak şöyle dursun bazen kadroya bile alınmıyorken, son maçta oyunun artık sonlarına doğru kenarda tek başıma ısınırken benden bir yaş küçük takım arkadaşımın attığı gole bu kadar coşkulu, bu kadar taraftar gibi sevinebilir miydim bilmiyorum.
    takımda senelerdir oynayan bazı futbolcular bile onun kadar aidiyet duygusu hissetmiyordur galatasaray'a dair.
    ve kaybedilen bir maçtan sonra uyuyamayacak kadar sorumlu hissetmiyordur kendini taraftara karşı.

    (bkz: dışarıda seyirci var mı)

    önemli olan ruhudur, onda da galatasaray ruhunu taşıyabilecek yürek vardır. bu yüzden hagi'nin kiralık oyuncu statüsüne kesinlikle girmemektedir.
    çağlar birinci'nin sakatlığı ve hagi'nin hakan balta'yı orta sahada kullanmak istemesi sebebiyle kalmasına dair ufak da olsa umut besliyorum. gözden çıkarılamayacak kadar genç umarım bu çocuğa yazık edilmez.

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın