• 9
    sevgili kazim,
    sana gerceklerden bahsedeyim. senin yurekten galatasaray ve fenerbahceyi tutmadigina inaniyorum. kendini kanitlamak gibi bir derdin de yok aslinda, yetenekli adamsin. bircogumuz bir sure sonra iyi oynarsan seni baslarimiza tac edecegiz, mesela bir golunden sonra galatasarayimizin golu colin denildiginde tum stad kazim diye bagiracak. burda duyduklarin unutulacak. ote yandan isler kotu giderse yemedigin kufur kalmayacak, hatta yonetime verilecek tepkilerin odagi haline geleceksin.
    tum bunlari goze alarak geldigine gore iki nedenin olmali burda olmak icin. ya yaptigin yanlislarin farkina vardin ya da son voleni de galatasaray da vurmak istiyorsun. ama sunu bil ki ikinci nedenden oturu gelmissen buyuk hata etmissin cunku o neden seni bir anadolu kulubune goturur nihayetinde.
    aslinda endustriyel futbolu carkina girmeyip galatasaray armasini opmezsen daha yucelirsin gozumde, gercekten de adam gibi adammis derim ve nolursa olsun kotu seyler soyleme eski kulubunun hakkinda,ne kadar kotu olursa olsun insanlar ekmek yedikleri yerler hakkinda guzel seyler soylemeli, sakin ama sakin emre belozoglu durumuna dusme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın