• 3
    sevgili kazım kazım kardeşim;

    bugün sana gösterilen tepkileri normak karşıla. kendini bizim yerimize koy ve tuttuğun takıma senin gibi bir oyuncu geldiği zaman hemde ezeli rakibinden geldiği zaman bizim gibi hissetmemen olmaz. hissetmezsen zaten taraftar değilsindir.

    bu tepkiler karşısında senin efendi durup, topunu oynaman gerekiyor. tepkilere cevabı en iyi sahada verirsin, sen iyi oynayıp gollerini attığında bil ki bu taraftar sana olan husumetlerini, olumsuz görüşlerini pozitife çevirecektir. tarihte bu gibi örnekler çok. görüşler pozitif olsada insanların akıllarının bir köşesinde alemci, kelepçeli kazım olarak kalacaksın, en ufak hatanda bunlar suratına tokat gibi vurulacak.

    dediğim gibi bu görüşleri pozitife çevirmek senin elinde, iyi oynarsan nasıl fenerbahçe, emre belezoğlunu koruyup kolluyorsa aynısını galatasaray taraftarı senin içinde yapar. biz türkler böyleyiz, unuturuz geçmişi. ama iyi oynarsan. bu konuda sana birkaç ipucu vereyim. fener derbisinde gol atarsan bu süreyi azaltabilirsin.

    hadi sen kampta çalışmana bak, ben seni alıkoymayayım. dedikleri kulağıa küpe olsun, pırlanta küpeni çıkarıp bunları tak. bunu yapabilmek için önce kulağındaki kulaklıkları çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın