resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 660
    bugün neredeyse gün boyu bu transferi düşündüm, aklımı erdirmeye, bir mantık yürütmeye çalıştım. olumsuz düşünen çoğu arkadaşımla aynı fikirdey(d)im. ki hala çoğu yönden öyleyim.
    ancak anlaşılması gereken şöyle bir durum var, kazım artık parçalı giyecek. artık galatasaray forması için oynayacak. aydın'dan özür dilemiştir belki de. bunun için biraz iyi niyetli olalım ve az sonra söyleyeceklerimi lütfen herkes okusun..

    kazım sheffield 'da oynarken, türk milli takımına çağrıldığında hepimiz kazım'ı mutlaka almalıyız hesapları içindeydik. fener aldı bjk aldı derken hep stres yaşadık, tüh be keşke biz alsaydık dedik. sonra kazım geldi türkiye'ye. umutsuz vaka oldu. çok saçma işler yaptı. futbol hariç her şeyle uğraştı. skandallar, saygısızlıklar, kırmızı kartlar, sorunlar vs..
    bunlara rağmen kazım'a milli takım yolu açıldı, almanya maçında özellikle harika oynadığından belki de kazım'dan hep olumlu şeyler beklediler *

    şimdi yeni bir başlangıç yapmış bu adam. yönetimimiz o kadar saçmaladı ki, bu son saçmalığı evet.
    ama içten içe de olsa bir umut besleyin derim ben. olmazsa zaten hayal kırıklığına alıştık senelerdir, bırakırız gider geldiği gibi.
    ama tutarsa, gider o astığımız formaları tekrar geçiririz sırtımıza.

    az da olsa küçük bir umudumuz olsun, ama çok da kaptırmayalım kendimizi.
    sonuçta biz ne gereksizlikler gördük.

    bizim adımız galatasaray, kazım ne ki yıksın bizi ? aşarız bunları dert etmeyin renktaşlarım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın