resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 624
    --- polyanna mode on ---

    kazım geldi hoş geldi. taraftar arasında infaal yaratan bu transfere açıkcası bende şaşırdım ve üzüldüm yalan söyleyemem. ama farklı açılardan incelemek lazım transferi. hagi sorunlu adamlar üzerinde otorite kurmaktan, onları yönetmekten hoşlanan bir adam. ayrıca elimizde serdar özkan ve aydın gibi kanatlarda rotasyona gittiğimiz iki işe yaramaz varken; kazım'ın alınması tepki çekmemeli. türkiye'deki piyasa şartlarında anadolu takımlarından bir oyuncuya bonservis ödeyip almak imkansız gibi bir şey artık. en makul rakamları 3 milyon euro oluyor nedense.

    dün bir haber geçti kanalın birisi, sanırım spormax'ti; emenike'nin menejeri bayram tutumlu açıklama yapmış, ''laudrup emenike'yi çok istiyor ama karabükspor 10 milyon euro bonservis istedi''
    bu şartlar altında emenike, volkan şen, sercan yıldırım gibi adamları almak mümkün mü? peki galatasaray'ın kanat rotasyonunda ikinci üçüncü tercihinin aydın yılmaz ve serdar özkan olması mümkün mü? transferi böyle de değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. kalitesizliğin getirdiği çaresizliktir bunun adı.

    tekrar ediyorum, bende sindiremiyorum transferi. daha geldi diye mutlu olanı görmedim. işte burada önemli bir sorun var galatasaray ve kazım adına. emre belözoğlu'nun transferini hatırlıyorum ve fenerbahçe'de başarılı olsun taraftar ona destek olsun diye aziz yıldırım'ın yaptıklarını. hala aynı çabanın içinde onlar, emre'nin her yerde ben fenerbahçeliyim demesi bunun kanıtı. kazım'a büyük tepki gösteren galatasaraylılar, adnan polat'a da tepkili. bu durumda polat taraftarın karşısına geçip; ey taraftar kazım'ı destekleyin. deme lüksüne de sahip değil. kazım her ne kadar umursamaz bir adam olursa olsun, taraftardan gelecek tepkiyi yutacak ve konsantrasyonunu düşürmeden topunu oynayacak kadar profesyonel midir bilmiyorum. bu transferdeki en büyük soru işareti bu bence.

    --- polyanna mode off ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın