resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 988
    bu meseleyi halen sakız çiğneme endeksli zannedenleri hayretle izliyorum. sakız çiğneme olayı işin bahanesi olduğunu görmemek için kör olmak gerek. misimovic ya tahmin edildiği gibi hagi'ye küfür etti ya da başka bir durum söz konusu.

    hagi ilk geldiği yıl saidou'yu kesmişti böyle. ilk 18'e dahi almıyordu, yine taraftar galyana gelmişti bu şekilde. saidou'yu aurelio'dan 1 gömlek iyi olduğunu söyleyenler vardı. daha sonra gerets geldi ve saidou'ya şans verdi. sonraları anladık ki hagi tepkisinde haklıymış, saidou gerçekten bu takımın oyuncusu değilmiş.

    bu örnekteki amacım misimovic ile saidou'yu kıyaslamak değil elbette. misimovic'in bundesliga'da gösterdiği performansı hepimiz izledik. şahsen şimdi kendisini yere göğe sığdıramayanlardan bazılarının, son oynadığı resmi maçta misimovic'i yuhalayanlar arasında olduğunu tahmin etmekteyim. artık bu meseleyi kapatıp hagi'nin kararına saygı duyalım. hagi'nin bu kadar diretmesinin arkasında açıklanmayan başka sebepler var. belki de bu işte hagi'den çok yönetimin parmağı bile olabilir. her ne olursa olsun artık bu mesele kapanmalı. biz hagi'yi galatasaray'ı düzlüğe çıkarsın diye başa getirdik. bizim işimiz zırt pırt o niye böyle diye sorgulamak değil, takım içinde verilen karara saygı duymak.

    hagi'nin futbol bilgisini yetersiz bulanlara hagi'nin kariyerine bir göz atmalarını tavsiye ederim. lütfen rijkaard'a gösterdiğimiz 2 yıllık sabrın çeyreğini hagi'ye de gösterelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın