resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 605
    transferini beşiktaşlı bir arkadaşımdan öğrendiğim için beni üzmenin yanı sıra aynı zaman da şok da etmiştir.arkadaşım "bombayı patlattınız" deyince herhalde formica açıklandı falan diye düşündüm.meğersem dalga geçiyormuş.kazım'ı aldınız deyince inanamadım.baktım cidden her yerde yazıyor.ardından kanal d ana haber bülteninde m. ali birand da doğrulayınca anladım ki acı gerçekle karşı karşıyayız.

    bu sözlüğü aylardır severek takip ediyorum.ilk yazımın kazım'ın bize transferi üzerine olacağını hiç ama hiç düşünmezdim.evet bana daha doğrusu çoğumuza belki de hepimize birden "olmazları olduran" , "şakaları gerçek yapan", "şokları normal yapan" yönetimimize sitemim.kazıma kızmam hiç.o profesyonel topçudur haliyle iş olarak bakar buna.ama galatasaray profesyonellikten öte bi yer değil miydi?bizi biz yapan öğeler fark yaratmıyor muydu?ne değişti?

    gerçekten değişik duygular içindeyim.üzgünüm, şaşkınım.ama olan oldu.aldatılmış gibi hissediyorum.evet evet.kız arkadaşım beni aldatmış da, bana bunu küstahca söylemiş gibi hissediyorum.çok garip.

    kız arkadaşım beni gerçekten aldatmıştı ve tabiki o olaydan sonra herşey bitmişti zamanında.ama galatasaray sevdası bu.bu sefer bitmez ve bitmeyeceği için bu acı devamlı hale gelecek ona yanıyorum.bununla yaşamayı öğrenmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın