resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 601
    galatasaray'da görmek istemediğim futbolcular listesinde ilk onda olan bir futbolcuydu. filmi başa alayım; fenerbahçe'ye geldiği ilk dönemlerde beğenmiştim kendisini. avrupa'dan geldiği için fenerbahçeli olmadığını biliyordum ve takımımda görmek istediğim futbolcular arasındaydı. fenerbahçeli arkadaşlar arasında soru gelirdi, fenerbahçeden kimi görmek istersin diye. kazım derdim ilk sezonunda. daha sonraları fenerbahçe kültüründen dolayı, giydiği formanın hakkını vermeye başladı. milli takıma alındığında içim sızlamıştı. sonra neyse yaptıklarıyla nefretimi kazandı. şu an sevmiyorum kendisini.

    eğer olur da parçalının hakkını verirse, fenerbahçede yaptıklarını burada da yapmazsa negatif sevgim biter, nötrden pozitife doğru yol alabilir. ilk röportajında pozitif sinyaller verdi bana. ne bileyim fenerbahçeye çamur atmadı. şahsım adına galatasaray kültürüne yakışacak harekettir gözümde. ama bu değil ki kendisine karşı düşüncelerim pozitif oldu. nötr bile olmadı şu an. taraftardan öyle yalakalık olsun diye övgüyle de bahsetmedi. kendimi göstereceğim dedi.

    şu an galatasaray'da sevmediğim oyuncu sayısı servet ile beraber iki oldu. her şey kazım'a bağlı. önce sevgimi nötre çeksin, sonra pozitife gelir belki. o da 2 sezonu bulur.

    neyse ilk röportajı;

    http://www.facebook.com/...hp?v=162258117153283

    not: geri gönderseler, sevinçten uçarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın