• 13
    okuyup, öğrenmesi gereken bir yazar.

    öncelikle #553473 nolu entry'sinde ergün'ün soyadını pembe olarak yazmıştır. böyle efsane bir oyuncunun adını yanlış bilmesi, bilgi dağarcığının ne denli yüksek olduğunu gösteriyor. doğurusu ergün penbe'dir.

    entry'sinin sonunda ergün penbe, arif erdem gibi isimlerin başarısız olduğunu söylüyor kendisi. acaba arif erdem'in galatasaray kariyerinden sonra ne yaptığını biliyor mu ?

    adam, en sağlıklı yolu seçerek, profesyonel kariyerinden sonra ibb'de abdullah avcı'nın yardımcısı oldu. başkaları gibi dan diye teknik direktör olmadı, basamakları adım adım çıkmaya karar verdi. halen, ligimizin istikrar örneği ibb'de aynı ekiple çalışmaya devam ediyor. hangi başarısızlıktan bahsediyoruz acaba ?

    buraya entry girerken, önce bilgi sahibi olalım, sonra üzerine yorum yapalım. en sağlıklısı bu olacaktır, yoksa günde yüz tane entry girerler nickinin altına .. çünkü burdaki yazarları büyük bir çoğunluğu futbolu iyi biliyor. en azından, türk futbol tarihi'nin dönüm noktası olan maçta ilk penaltıyı atan efsane oyuncunun soyadını biliyorlar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın