resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 817
    takımdan gidişi doğru karardı, hala da doğru karar. zira bu tip teklifler karşısında satılmayan her oyuncunun performansının serbest düşüşe geçtiği bu kadar aşikarken, gönderilişini sorgulamak bana göre ironiktir. servet çetin'i marsilya 8 milyon gibi bir paraya alacakken bile "ya iyi para da servet'in yerini nası dolduracaz satmayalım yeaeae" diyenler doluydu her yerde. adamın transferi gerçekleşmeyince o günden sonra galatasaray'da neler yaşadığını hepimiz biliyoruz. ek olarak da mevcut takımdaki para eden 2-3 oyuncudan biriydi. hani sarp'ı, barış'ı, ayhan'ı satayim desen üstüne para vermen gerekiyor falan.

    futbolcu satmanın etik dışı olarak algılandığı bir kültürümüz var. normaldir, zira bu konudaki geçmişimiz pek hareketli değil. hiçbir zaman da bir portekiz, fransa kadar da olmayacak muhtemelen. olsun, biz alışalım bunlara.

    tüm söylediklerime rağmen mehmet'i severdim, hala da severim. ama gitmek isteyen bir oyuncunun önünü açıp, onun yerini de lorik cana gibi biriyle dolduruyorsanız, ben o transferi sorgulamam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın