• 25
    sabri'nin resmen tırnaklarıyla kazıya kazıya kazandığı sevgidir. taraftarın verdiği bir ton tepkiye rağmen hiç bir zaman bu taraftara küsmemesinin surat yapmadan triplere girmeden iyi ya da kötü elinden geldiğince yapabildiğinin en iyisini yapmasının sonucudur.

    evet sabri'nin oyununu geliştirmesinde rijkaard'ın payı büyüktür, ama unutulmamalıdır ki rijkaard'dan alabileceği her şeyi almaya çalışması yine sabri'nin takdir edilmesi gereken özelliklerindendir. kimi yerliler gibi rijkaard'ın kuyusunu kazmaya çalışmamış başında dünyanın en elit antrenörleri olduğunu anlamış ve ona göre hareket etmiştir; faydasını da hala görmektedir.

    o sürekli bahsedilen hep özlenen ruhtur sabri kimseye galatasaray armasına saygısızlık etme şansını vermez çubuklu tosuna'da bir başkasına da gerektiği yerde gerektiği ayarı verir.kadıköy'de üstüne atlamaya çalışan bir ton çapulcunun arasından geçip gelir tribünün önüne hepimize üçlü çektirir, yandan bağıran küfürler savuran köpeklere inat.

    sabri bu takımda son bir kaç yıldır gerek mental gerekse de yetenek olarak kendini en iyi geliştiren oyuncuların başında gelmektedir ve bunların hepsinden önemlisi sabri 'bizim oğlan'dır gün gelecek kaptanlık pazubandını gururla kolunda taşıyacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın