resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 829
    ruh hali ve psikolojisini galatasaray'daki diğer oyunculardan farklı bulduğum oyuncudur. sahadaki olaylara verdiği reaksiyonlar ergün penbe tadında. ilk geldiği günden beri sadece oyuna konsantre olması konusundaki mental özelliğine hayranım. sahada sadece futbolu düşünen ender galatasaraylı oyunculardan. hızlıdır. hırslıdır. fenerbahçe maçı ile birlikte peş peşe 3-4 maç kendisini durdurmak isteyen rakip oyunculara sarı kartı gördürmüştür. hepsinde de takımını ani atağa çıkartmış, aniden kendisini yaka paça yerde bulmuştur. yaka paça indirilmesine değil itiraz etmek, öfkelenmemiştir bile.

    herhangi bir maça çıktığında özellikle dikkat edin bu çocuğa. futbol oynama isteğine.. şevkine.. sadece futbola konsantre olmasına. haklı olduğu olaylarda ters karar verildiğinde tepki verip vermediğine veyahut nasıl verdiğine. rakip oyunculara nasıl davrandığına.. geldiği günden beri sürekli hızını, şutlarını, seri oluşunu konuştuk ama en çok konuşulması gereken özelliği sportmenliği olsa gerek. suratından hırs akan, sürekli koşan, çalışan bir oyuncunun bu kadar sakin kalabilmesi, sportmen olması ve ergün penbevari tavırları dikkate değer. psikolojik sakinliğini son vuruşlarına verimli bir şekilde taşıyamaması ayrı bir parantezdir.

    saç şekli ve dövmelerinden dolayı gansgter gibi algılanmasından mıdır nedir, bu çocuğun bu ilginç yönü hiç konuşulmamıştır medyada, orada burada. bazıları için belki gangsta ama benim için hasta*. şeklinin şemalinin de hastasıyız.. yakışır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın