• 263
    taraftarımızın performansı çok iyiydi bu maç. gerçekten şuan sestellerim zarar görmüş olabilir. yalnız direkten döndük diye bilirim. bir ara sahaya koltuk atıldı. o derece yani. biraz daha gerilseydi fena olaylar olabilirdi. o andan itibaren fenerbahçe'nin ayakları bir birine karıştı ve oyun koptu. yani taraftarın baskısı sayesinde ve bana göre tutku açık'ın üstün pas oyunu sayesinde oyun koptu.

    arda turan'a yapılan büyük kaptan tezahürat tribün liderleri tarafından bile dolu dolu söylendi. bu iyi bir gelişme bir nevi bağrına bastılar.

    ha bir de sahaya çakmak koltuk atıldığı sırada adnan polat'ı görmeliydiniz. sinir küpüne döndü. inanılmaz yüz ifadeleri vardı. ilk defa adnan polat'ı böyle gördüm. o dakikadan itibaren o da maçın etkisine iyicene girdi. maçın bitimi ile oh be dergibi alkış ve sevgi gösterisinde bulundu.

    yiğidi öldür hakkını yeme derler, ultraslan'nı çok acımasız eleştirenlerdenim. ama bu akşam haklarını veriyorum. helal olsun. tribün liderleri olmasa çakmaklar koltuklar havada uçuşurdu. helal olsun.

    bu yol şampiyonluk yolu,

    bu yol oktay mahmudi'nin yolu,

    bu yol tutku açık'ın yolu,

    bu radoslav rançik'in yolu,

    bize düşen bu saatten sonra abdi ipekçi'deki tüm maçlar gidip bu aslan parçalarına destek olmak. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın