• 252
    (bkz: #545759)

    öncelikle heyecandan ellerim titrediği için sözlüğe entry bile giremedim bu güzel maç için.
    takimi tek kelimeyle anlatacak olursak "adamsınız".

    - maca çok tutuk başladık. bunda ermal kuqo'nun aşırı adrenalini,taylor rocheste'nin sert savunmaya karşı hucum üretememesi ve uzunlarımızın bir anda ikişer faul alması etkili oldu.
    - ilk periyodun sonunda 4 kısaya dönüp son 1.30'da 7 sayı bulmamız bizi maçta tuttu.
    - savunmaların maçı olacağı belliydi ama daha ilk yarıda bu kadar sert savunmalara karşı iki takımda hucum etmekte zorlandı. fakat oyunun sıkıştığı anlarda ukic veömer onan'ı devreye sokan fenerbahçe hep bir adım önde kaldı.
    - uzunlarımızın faul probleminden yararlanmak isteyen spahija her moladan sonra topu oguz savaş'a indirerek pota altından sayı buldular.
    - maç içersinde arara zone savunma deneyen fenerbahçe için preston shumpert'in sahada olması bile yetti ve bu tercihten her defasında vazgeçtiler.

    - bizim açımızdan maç ise tutku açık'ın oyuna girmesi ile değişti. tutku sahaya çıktığı an itibariyle maç skoru 62-41 bu inanılmaz bir skor.
    - tutku açık sahada olduğun da galatasaray hucumları o kadar dengeli o kadar akıcı oluyordu ki savunma da hata yapmadığımız taktirde maçı kaybetmeyeceğiz 4.periyodun ilk dakikasından itibaren belli oluyordu.
    - ermal kuqo'nun maç sonunda dediği gibi (gbkz: tutku "nash" açık).
    - maç içerisinde en az 4 tane boş dış atıştan yararlanamamıza rağmen fenerbahçe momentumu hiç kaybetmedik. maç içinde kaçmalarına izin vermedik.
    - tabi rakibimizin serbest atış yüzdesi de bizim için bayram şekeri gibi geldi.

    - maç içerisinde o kadar çok gerginlik oldu ki bunların en önemlisi ise belkide bize maçı getiren spahija'nın aldığı teknik faul oldu.
    - hakemler o kadar kötü bir maç yönetti ki bu pozisyonda dahi kontrolu kaybettiler.
    - özellikle ermal'e çalınan fauller saçma sapandı.

    - ukic'in savunmasında evren oyuna girene kadar pek iyi değildik ama evren'in devreye girmesiyle birlikte ukic'in etkinliği azaldı.
    - maç öncesi darjus lavrinovic ve sean may*in bizim için sıkıntı olmayacagını düşünüyordum fakat marko tomas'tan korkuyordum allahtan oda savunmada yaptığı bloklar dışında maça giremedi.

    - maç içerisinde 3.periyot hariç top paylaşımında çok iyiydik.
    - asist-top kaybı sayılarımız 12-12...rakibimizin de ise 9-15.
    - rakibimizden toplamda 13 defa fazla hucum etmişiz. bunda çaldığımız topların etkisi büyük 11 top çalma

    maçın yıldızı > tutku açık: 12s-6rb-7as
    maçın kötüsü > hakem üçlüsü
    hayal kırıklığı > marko tomas: 24dk-3s-3rb-2bl-1tk
App Store'dan indirin Google Play'den alın