• 74
    öncelikle takıma sallayan arkadaşlara eksik kadroyla, 10 kişi kalmış bir şekilde, o berbat sahada, sivasa karşı oynamamanın televizyondan göründüğünden daha zor olduğunu hatırlatmak isterim. yere düşen oyuncuların dizlerinin kesildiği bir sahaydı orası ve 10 kişi kalmasına rağmen ben takımımın mücadelesinden gayet memnunum.
    ilk yarıda kaleye gidemeyen, orta sahamızla başa çıkamayan, çok övülen oyuncularının hepsi fos bir görüntü sergileyen sivasspor vardı karşımızda çünkü sahada on bir kişiydik ve takım kaptanının oyundan atılmasıyla hafifçe dağılan bir galatasaray yoktu henüz. malum ümit atıldı (haklıydı haksızdı tarıştışamayacağım çünkü tekrarlarını falan izlemedim ) , ilk yarı bitti. ikinci yarının ilk 20 dakikasında, 1. golden sonra bile iyi oynadı bizimkiler. o durumda bile sivas'a topu zor gösterdiler fakat 2. golden sonra koptu herkes maçtan. çünkü maçı çevirmek, o şartlarda gerçekten zordu.
    yenmek de var yenilmekte tamam fakat beni en çok sinir eden 6 yaşında çocuklar tarafından oluşturulmuş bir topluluk görüntüsü veren sivasspor taraftarları oldu. kolu kanadı kırılmış bir galatasarayı yendikleri için bu kadar yaygara kopardıklarına göre, baya hırslıymışlar bize karşı sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın