• 71
    ilk yarı böyle bir zeminde oynanabilecek en iyi futbolu oynadıgımız mactır. ümit'in kırmızısından sonra ise maç zaten bitti 2.yarı için konusmak gereken tek konu skibbe'nin bir türlü değiştiremediği 'maçta berabere ya da mağlup durumdayken forvet çıkarıp forvet alma gibi hiçbir anlamı olmayan oyucu değişiklikleri'.

    tv lere gazetelere çıkıp 'hakemler artık futbolun önüne geçmesin' demek, seminerler düzenleyip birbirlerini yağlamak kolay. kendilerini şu taraftarın yerine koyup baksalar bi de şu olaylara.. carlos yan hakeme su atar, edu hakemin kafasına topu fırlatır kart olmaz ama şu pozisyona direk kırmızı çıkar. ben yunus yıldırımın o pozisyonda hatası oldugunu düşünmüyorum neticede yan hakem(!) denen o şeye uyması lazımdı. ama o şey 5 dk önce bilica denen başka bi şeyin tekmesini görmedi nedense. şöyle bir düşünün balili yere tekme atarak aynı sekilde kırmızı görüp maçı biz 2-0 alsaydık bülent şeyi maçtan sonra nasıl ağlardı, bütün kanallar gazeteler 3 büyükler şöyle kollanıyo böyle kollanıyo türk futbolu bu yüzden gelişmiyo diye nasıl dram yaratırlardı bi hayal edin. ben bıktım artık bu masallardan.

    salı günü sami yen'de şu taraftarından futbolcusuna kadar iyice şeyleşen sivas'a düzgün bir zeminde futbol dersi vermezsek, 3 den aşağı atarsak içim rahat etmeyecek. son olarak.. arda ve emre aşık.. aslansınız..

    edit: şey leri istediğiniz gibi doldurabilirsiniz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın