• 68
    ümit karan'a sallayabilmenin dayanılmaz hafifliğine şahit olmamızı sağlayan maç.
    yahu ayıptır.
    bu adamın takımın her zaman en önemli emekçilerinden biri olmuş olması sizin için bişey ifade etmiyor eyvallah.
    formsuzluğundan dolayı eleştirilebilir bu da makul..
    ama;
    kıdemsiz yancı hakemin, neden kırmızı kart gösterttiğini bilmeden sallamak çok elem verici. üzerine su sıçramış paşanın. zaten yunus yıldırım da bilgilendirme veriyor, el hareketleriyle üstüne su sıçrama enstantanesini çizmeye çalışıyor. küfür müfür yok.
    ümit karan da mikrofona konuştu, 13 senedir hakemlere hiç küfretmedim bugun de etmedim dye. adamın üzerinde kaydığı buz kütlesine bi tekmesi var. ayağınıza dolanan teneke kutuya siz hiç vurmadınız mı, işte o sinirle yaptığı bir tekme. bu ülke elindeki içme suyu şiseşindeki suyu yardımcıya fırlatan adamlar da gördü. nerde o , nerde bu..

    yediğimiz ilk goldeki ofsaytı göremeyen kıdemsiz yancıyı göz doktoruna davet ediyorum. dikkatinizden kaçmamış olmasını dilerim.

    aynı pozisyonda ofsayt itirazı yapcam diye önünden fırlayan adamı kaçıran ve gole davetiye çıkartan sabri'ye ise söyleyecek söz bulamıyorum. bu adamın defansif nosyonları eksik değil yok, geri dörtlüde oynaması sürekli hem ona hem takıma zarar verecektir. ideal bir savunma oyuncusu değil, normal bir savunma oyuncusu bile kesinlikle pozisyonu bırakıp hakeme bakmaz. gider topu taca yollar önce. başka mevkilerde oynamalı artık, bu maçta mecbur orada oynayacaktı tamam ama ilerleyen zamanlarda sağ bekte oynamasın artık lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın