• 51
    ümit karan gibi "özel harp" uzmanı bir oyuncunun, bizzat içinde olduğu ve itiraz ettiği tartışmalı bir pozisyondan hemen sonra;
    yani kameraların burun deliğine kadar zoom yapacağından emin olduğu bir sırada küfür edeceğine inanıyor musunuz? eğer maçtan sonra açıklama yapar ve "evet küfrettim malesef" der ise, ancak o zaman inanırım, yoksa hayatta yemem bu oyunu.

    ben "sarıyı gördü, rahatladı" dedim, hakem koşarken. kırmızı ile şok oldum.. kameraların zoom çekiminde ise "çok ayıp" diyordu sanki okuyabildiğim kadarıyla..tabii iyi değilim bu işlerde ama küfür olduğuna asla inanmıyorum.

    ümit karan'ı çileden çıkaran bilica denen oyuncu müsveddesi olaydan 1 dk. önce ümit'e arkadan tekme sallamıştı. yardımcı pardon yancı hakem onu gör(e)medi. arda'nın "i see, i see" diye çıldırıp o adama posta koyduğu pozisyonu diyorum.
    bu yüzden de arda'nın delişmen hallerinden çekiniyorum 9 kişi de kalabiliriz.

    oyundaki görüntü ise gayet lehimize. böyle bir zeminde oynanabilecek en akılcı topu oynuyoruz. 18e yaklaşırken çok iyiyiz ama driplingle iş bitirme mecburiyeti var, hem direkt pas yapmanın imkansız oluşundan hem de lincoln'ün yokluğundan. rakibin önemli bir girişimi ya da girişimciği bile yok. atarsak biz atarız şeklindeki görüntü ümit'in ihracından sonra ne kadar değişecek bilemiyorum.

    bildiğim bir şey var, o da 2.devreye çıkarken , olmadı en azından 60.dakikada değişikilikler yaparak takım kondisyonunu üst seviyede tutmamız lazım. 80.dakikalara aynı 10 kişiyle girersek kötü olur.

    bir de yerden pas olayını sıfırlayıp, driplingi de sadece rakipsiz bölümü kat etmek adına kullanmalıyız. olmuyor ve olmayacağı belli işte. rüzgara karşı degaj yapmaya çalıştığımız gibi bu inadı sürdürmeyiz inşallah.

    galatasaray olmanın hatırlatılması göründü ufukta, şartlar bunu gerektirdi madem, ikinci yarıda anlaşılsın neden cim-bom olduğumuz diyor ve aslanlarımızın bacaklarına kuvvet diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın