resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 572
    dış güçler tarafından galatasaray'ı bitirmek için görevlendirilmiş kişi. yoksa bunun başka bi açıklaması olamaz

    --- alıntı ---
    hakkındaki iddaalara göz atanlar için, kulüpteki başarısızlıkları devede kulak gibidir.

    kemal belgin diyor ki; istanbulspor-beşiktaş maçı öncesi adnan sezgin, aziz yıldırım'la yaptığı 2 görüşmeden 85bin tl ve 35bin tl halinde iki çek almıştır. bu görüşmelere yanında kulüpte görevli kişilerle gitmiştir. bu çekler kişilerin kendi el yazılarıyla tmsf müfettişlerine verdikleri ifadede yer alıyor.istanbulspor'un galibiyetiyle biten maç sonrası ise futbolculara toplam 135bin tl para dağıtılmıştır.

    tmsf müfettişleri bu maçtan önceki 1 hafta ve sonraki 1 hafta içinde istanbulspor a.ş'nin kasasındaki paranın 27bin tl olduğunuve bu süreler içinde kulübün kasasına her hangi bir girdi veya kasasından her hangi bir çıktı olmamıştır diyor. yani istanbulspor a.ş'nin kasasında 27bin tl varken nasıl oluyor da futbolculara 135bin tl para dağıtılıyor. üstelik futbolcular aldıkları paralar karşılığında imza atıyor. masöründen yedeklere kadar herkes palıyor, kulüpte tek kişi para almıyor, o da teknik direktör aykut kocaman.

    kemal belgin bu konuyu bir tv programında aykut'a sorduğunu ve şu cevabı aldığını söylüyor; "lütfen kemal abi bu konuda konuşmak istemiyorum."

    kemal belgin diyor ki; tmsf müfettişleri aynen şöyle rapor yazıyor: istanbulspor'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçtan sonra futbolculara bordro ve tek tek makbuzlar halinde fix fiyatlar halinde ödenen paraların bir teşvik primiya da prim adı altında ödendiği saptanmıştır. dolayısıyla sayın adnan sezginve aziz yıldırım'la görüşmesi sırasında yanında olanlar hakkında bakırköy cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulması gerekmektedir.

    ve son olarak diyor ki; aksini anlatanın alnını karışlarım.

    şimdi ben de diyorum ki;

    sevgili adnan sezgin, valla ben ne aksini anlatabilirim ne de aksini iddaa edebilirim. adamların elinde kapı gibi belgeler var.

    peki sen aksini iddaa edebilir misin?

    aksini iddaa etsene adnan sezgin
    --- alıntı ---
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın