• 1831
    --- alıntı ---
    cnbc-e canlı yayınına katılan galatasaray yöneticisi işın çelebi röportaj sonrası basın mensuplarının soruları yanıtladı.
    türk telekom arena’nın dünyada c90 standartlarına sahip ilk stadyum olduğunu belirten çelebi ’ koridorlar ve oturma alanları son derece geniş ve rahat, insanlar bacak bacak... üstüne atıp maç izleyebilecekler hatta hiç bir sıkıntı çekilmeden rahatlıkla maçları 60 bin kişi izleyebilecek’ diye konustu.

    açılır kapanır çatı kapakların proje aşamasında olduğunu belirten çelebi aeg ile yapılan anlaşma gereği kapakları 2011 haziranında monte etmeye başlayacaklarını ve çatıya sponsor alacaklarını belirtti.

    gsgm genel müdürü yunus akgül’ün sözlerinin hatırlatılması üzerine isim vermeden konuşan çelebi ’ elbette başbakanımıza minnettarız ama galatasaray olmasaydı bu stadyumda olmazdı. galatasaray bu ülkeyi dünyaya tanıttı.türkiye’nin dünyadaki imajını saygınlığını yükseltti, üstün hizmet madalyası aldı, bu statta 35 milyon galatasaraylının emeği göz nuru var. galatasaray olmasaydı kimse ali sami yen arazisine 500 milyon tl vermezdi. seyrantepe’ye stad yapıldı bütün kamu arazileri değerlendi bunu sağlayan galatasaray’ın adı, prestiji ve gücüdür. evet hep beraber başbakanımıza minnettarız ama herkes bilsin başbakanımız da galatasaray’a minnettardır. devlet seyrantepe projesine bir koyup dört almıştır. diye konustu.

    türk telekom arena için çim çiftliği kuracalarını belirten çelebi bu sayede stadyumun hiç bir zaman çim bakımı için kapanmayacağını ifade etti. skorbordlar önümüzdeki hafta içerisinde takılacak diyen çelebi türk telekom arena’da şampiyonlar ligi finali düzenlemek için uefa ’ya başvuracaklarını ifade etti.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın