resim
Anıl Dilaver
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 36
    henüz bir lig maçının son 15 dakikasında bile oyuna dahil edilmemişken konya deplasmanına kurtarıcı diye götürülürse kötü bir performans sergileyip ıskartaya çıkması çok muhtemeldir.

    iki senedir onlarca fırsat varken 1 dakika bile verilmemiş adama sarılıyorsun en nihayetinde.

    yalnız benim anlamadığım olay; rijkaard da, hagi de bu adama bir türlü şans tanımadı; iki teknik direktör de hazır olmadığını düşünüyordu belli ki. e bu adam haftaya oynayabilecekse bir haftada hazır hale gelebiliyor mu demek oluyor bu? yani gençlerbirliği maçında hazır değil ama bir hafta sonraki konyaspor maçın için hazır. e adam hazırsa daha önce niye denemediniz? e hazır değilse neden sıçıp sıvayıp daha önce yüzüne bakmadığınız çocuğa sarılıyorsunuz kurtarıcı diye? yok eğer hâlâ hazır değilse, niye yakıyorsunuz çocuğu yahu? 10-0-0 dizilimli konyaspor defans cephesinin içerisinde, nasıl eriyip gittiğini mi hatırlayacağız biz bu çocuğun?

    alayınız korkaksınız.

    sonuç olarak, umarım kendisi allah'ın sevgili kuludur. umarım öyledir ki arda turan gibi ilk maçında şans yanında olsun. temennim; en az 2 gol atsın ki hagi birkaç kez daha forma verebilsin kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın