• 422
    2010-2011 sezonunun ilk 15 haftasında 46 gole ulastılar. yedikleri gol sadece 8. deplasmanda oynadıkları 7 maçı da kazandılar. ligin son 4 haftasında 19 gol atıp gol yemediler. messi 15. haftada 17. gole bilmem kaçıncı asiste ulaştı. bugun izlediğim real sociedad maçının* ikinci yarısında real sociedad 1 dakika topu ya gördü ya görmedi. bir süre izlemeye ara verdiğim galatasaray'ımın üzüntüsünü hafifletiyor barcelona. sizi izlemeyeyim de kimi izleyeyim ben hacı. yoksa galatasaray bu genç yaşımda kanser edecek beni. yaklaşık 4 haftadan beri özetlerini bile izlemiyorum galatasaray'ın. düsünün nasıl bir ruh hali içinde olduğumu.

    barcelona yakında uzayda insanların yasayıp yasamadığını haber verecek bize. o değil de, barcelona karsısında bir rakip olsam hakikaten delirirdim maç boyunca. kos kos nereye kadar hacı. yazık lan valla.

    bir de bu aralar tuttuğum takımların listesini vereyim size:

    galatasaray basketbol takımı
    barcelona
    tottenham hotspur
    napoli
    shakhtar donetsk
    borussia dortmund
    norveç curling milli takımı
    dallas mavericks

    iyi tarafından bakarsak tam 8 takım galatasaray futbol takımının yerini anca tutabiliyor. gerçi kaçı gelirse gelsin tutmaz ama işte işe iyi yanından bakmaya çalışıyoruz.

    (bkz: adnan polat stayla)

    son bir not: bu takım ne zaman yüzde 90'a yüzde 10'luk topla oynama yüzdesi yakalayacak merak ediyorum. o ana tanıklık etmek isterim.

    edit: hktwoo uyardı, messi'nin ligde 9, cl'de 2 asisti varmıs.
    yeni edit geldi taze: son 6 maçlarında 26 gol atıp 0 gol yemisler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın