resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 846
    halkımızın tepkissizleştiği bu ortamda taraftarımızın da yavaştan "siz gelin izleyin, forma alın, kart alın, hat alın, kanal alın neler olursa olsun size ne" moduna sokulduğu, tepki gösterenlere renklere saygısızlık yapan pis şerefsizler yaftası giydirildiğini gözlerimize gözlerimize sokan futbolcu. yahu biri çıksın açıklasın bu adam n'apmış. arkadaş disiplinsizmiş, ne disipsinliszlik yaptı öğrenelim lan yeter.

    forvet olmayan ortamda forvet arkası adamın iyi oynayamadığını eleştriyoruz. takımı bu duruma sokanlar yerlerinde duruyor hala bu adam kadro dışı. debriyajı bitmiş arabada 800 beygir motor olsa ne olacak. bi yere mi gidecek o araba. kondüsyon testlerinde en üst sırada yer alan adam nasıl oluyor da birden umursamaz, düzgün çalışmayan, laubali biri olup çıkıyor. maçta takımın en çok koşanı oluyor. ulu birileri çıkıyor "boş koşular onlar" bizimkiler hurraa arkasından. biraz gözüyle izleyen varsa adamın süreki kendini boşa çıkarıp hareketli oyun oynadığı bu yüzden o kadar km yaptığı zaten görülüyor. barcelona yı izlerken vay ananın diye izleyelim biz daha.

    rijkaard döneminde biri yazmıştı yine sözlükte. taraftara açık antreman da ısınma hareketlerini neeskens arkasını döndüğünde yapmayan aydın yılmaz ı kewell ın sertçe uyardığını. işte bizim disiplinli topçularımız böyle herhalde. 60. dk dan sonra oyundan düşsün canım ne olacak. disiplinli çalışıyor! büyük bir şakanın içindeyiz herhalde. hem millet olarak hem taraftar olarak.

    dün milli maçta 1 gol 1 asist yapmış, çıkıp birileri hala penaltıdan gol atmış o zaman kadroya girmeli hemen diye aklı sıra ironi yapıyor. açın bir penaltı pozisyonunu izleyin de kendinize gelin arkadaşım ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın